Training ATEX 114

Waarom Kader?

Les van echte vakspecialisten die vanuit de praktijk lesgeven

All-in prijs: geen extra kosten voor lesmateriaal, examen of eventueel herexamen

Leer in 1 lesdag over de ATEX Productrichtlijn 2014/34/EU - ATEX 114. Deze productrichtlijn stelt eisen aan apparaten en beveiligingssystemen, bedoeld voor gebruik op plaatsen waar ontploffingsgevaar kan heersen.

Inhoud van de training ATEX 114

In de training ATEX 114 staat de ATEX Productrichtlijn 2014/34/EU – ATEX 114 centraal. Deze productrichtlijn stelt eisen aan apparaten en beveiligingssystemen, bedoeld voor gebruik op plaatsen waar ontploffingsgevaar kan heersen. Na de training ga je naar huis met een praktisch stappenplan zodat je zelf aan de slag kunt met de ATEX Productrichtlijn.

Is de training ATEX 114 geschikt voor mij?

De training ATEX 114 is bestemd voor mensen die verantwoordelijk zijn voor de conformiteit en CE-markering van materieel, zoals apparaten en beveiligingsinrichtingen, bedoeld voor gebruik in explosiegevaarlijke omgevingen. Dit kunnen zowel mensen zijn die werkzaam zijn bij de fabrikant van apparatuur, als de eindgebruikers. Let op: wij bieden deze training alleen incompany aan. Voor mogelijkheden om de training ATEX 114 te volgen kun je contact met ons opnemen.

Studieduur

De studieduur voor de training ATEX 114 is 1 lesdag.

Investering

De training ATEX 114 verzorgen wij incompany. Wij maken de training volledig op maat en stemmen deze af op jouw wensen. De kosten hiervoor zijn op aanvraag.

Download factsheet

Download de factsheet van onze training ATEX 114 en krijg uitgebreide informatie over de training. Denk bijvoorbeeld aan een profielschets, onderwerpen en doelstellingen.

Download factsheet