Training ATEX 153

Waarom Kader?

Les van echte vakspecialisten die lesgeven vanuit de praktijk

All-in prijs: geen extra kosten voor lesmateriaal, examen of eventueel herexamen

In deze training wordt de ATEX 153 richtlijn onder de loep genomen. Deze richtlijn zorgt ervoor dat arbeidsmiddelen- en plaatsen waar explosiegevaar heerst zo veilig mogelijk worden.

Inhoud van de opleiding

De training ATEX 153 richt zich op de ATEX 153 richtlijn. In deze richtlijn wordt rekening gehouden met het beveiligen van de arbeidsmiddelen- en plaatsen in situaties waar explosiegevaar heerst. Na afloop van de training weet je hoe je de richtlijn ATEX 153 veilig kunt volgen.

Is de training ATEX 153 geschikt voor mij?

De training is speciaal in het leven geroepen voor de personen die verantwoordelijk zijn voor de geschiktheid van arbeidsmiddelen, arbeidsplaatsen, procedures en instructies met betrekking tot explosieve atmosferen. Dit kunnen mensen zijn uit allerlei verschillende beroepsgroepen. Let op: wij bieden deze training alleen incompany aan. Voor mogelijkheden om de training ATEX 153 te volgen kun je contact met ons opnemen.

Studieduur

De studieduur van de training ATEX 153 is 2 lesdagen.

Investering

De kosten voor de training ATEX 153 zijn € 1.250,- per persoon, exclusief btw.

Download brochure

Download de brochure van onze training ATEX 153 en ontvang uitgebreide informatie over bijvoorbeeld de onderwerpen, een profielschets en de doelstellingen van de training.

Download brochure