VCA Online

Waarom Kader?

Les van vakspecialisten die vanuit de praktijk lesgeven

Aan de slag wanneer het u uitkomt

All-in prijs, incl. digitale leeromgeving en examen, VCA diploma en VCA pas

Volg in jouw eigen tempo de VCA cursus online. Onze VCA e-learning wordt afgesloten met een landelijk erkend examen. Het VCA diploma is 10 jaar geldig.

Inhoud VCA Online

Wil je thuis in jouw eigen tempo de cursus VCA Basis of VCA VOL online volgen? Alle VCA e-learning cursussen worden met een landelijk erkend VCA examen afgesloten. Wanneer je VCA online volgt wordt je via de digitale leeromgeving goed voorbereid op het VCA examen.

Bij de VCA cursus online krijgt u via een digitale leeromgeving toegang tot het lesmateriaal en het proefexamen. Alle onderwerpen uit de reguliere Cursus VCA basisveiligheid en Cursus VOL VCA komen uitgebreid aan bod.

Studieduur

De studieduur van de VCA online cursus is afhankelijk van uw eigen situatie. Wanneer u de lesstof goed beheerst, kunt u een oefentoets maken. In overleg met de opleidingscoördinator kunt u een datum voor het landelijk erkend VCA examen op een locatie bij u in de buurt vastleggen.

U ontvangt, indien geslaagd, naderhand het VCA diploma digitaal per mail.
Op aanvraag en voor een meerprijs kunt u echter ook het hardcopy pasje ontvangen.

VCA Certificering

Het VCA certificaat levert het bewijs dat uw organisatie in staat is om risicovolle operationele werkzaamheden op een veilige en gezonde wijze uit te voeren.
Kader begeleidt organisaties in 5 praktische stappen naar VCA Certificering.

Download brochure

Download de brochure voor onze VCA opleidingen en lees meer over de onderwerpen die aan bod komen, het VCA examen en de geldigheid van het VCA diploma.

Download brochure >