Veilige toepassing van Robots/Cobots

Waarom Kader?

De veiligheidsopleider van Nederland!

Uniek in Nederland

Veilig (samen) werken met industriële robots vraagt kennis van nieuwe beveiligingsmethoden.

Inhoud training

Na de training heb je kennis van EN-ISO 10218-1 & -2 en ISO/TS 15066 om veilige robotsystemen te ontwerpen, te wijzigen of te beoordelen. Ook weet je welke risicoreducerende maatregelen je kunt treffen om werknemer te beschermen tegen gevaren aan industriële robots.

Is de training geschikt voor mij?

Deze brede training is bestemd voor diegenen die verantwoordelijk zijn voor het ontwerp, de aanpassing of de beoordeling van robotsystemen binnen een industriële toepassing. Je bent bijvoorbeeld werkzaam als: integrator, engineer, technisch adviseur of ontwerper.

Om actief deel te kunnen nemen aan het lesprogramma vragen we basiskennis machineveiligheid, bijvoorbeeld de training CE-markering. Uit de praktijk opgedane kennis valt hier ook onder. Let op: wij bieden deze cursus alleen incompany aan. Voor mogelijkheden om de cursus Gevaarlijke stoffen te volgen kun je contact met ons opnemen. 

Studieduur

De training Veilige toepassing van Robots/Cobots betreft een ééndaagse training.

Investering

De training Veilige toepassing van Robots/Cobots verzorgen wij incompany. Wij maken de training volledig op maat en stemmen deze af op jouw wensen. De kosten hiervoor zijn op aanvraag.

Download de brochure en krijg uitgebreide informatie over de training veilige toepassing van robots/cobots. Denk aan de te behandelen onderwerpen en de toegevoegde waarde van de training.

Download brochure >