Veiligheid van beweegbare bruggen

volgens NEN 6787

Docent heeft zitting in de werkgroep voor de bruggennorm NEN 6787

Dé veiligheidsopleider van Nederland

Aan de slag met voorbeelden, templates en oefeningen

Nederland waterland telt ongeveer 40.000 bruggen, waarvan 950 beweegbare en 250 schutsluizen. De norm NEN 6787 stelt het veiligheidsniveau waaraan nieuwe en bestaande bruggen moeten voldoen en is tevens grotendeels toepasbaar op schutsluizen. In deze training bespreken we de aspecten en werkwijze uit deze norm.

Inhoud van de opleiding

De training helpt je stap voor stap met voorbeelden, templates en oefeningen dit niveau te bereiken en geeft tevens antwoord op de vraag: “Hoe om te gaan met CE markering bij renovatie van bruggen en sluizen?”.

Na de training Veiligheid van beweegbare bruggen kun je het CE-stappenplan toepassen en ben je in staat de machineveiligheid tijdens de gehele levenscyclus te waarborgen. Onze docent heeft zitting in de werkgroep voor de bruggennorm NEN 6787 is daardoor altijd op de hoogte van de laatste stand van zaken.

Is de opleiding geschikt voor mij?

De training Veiligheid van beweegbare bruggen is onder andere interessant voor:

  • Projectleiders en engineers van leveranciers;
  • Directievoerders ven ingenieursbureaus;
  • Technisch beheerders van bruggen ensluizen;
  • Technisch adviseurs;
  • Projectbureau medewerkers van rijks-, provincieale en gemeentelijke overheden en waterschappen.

Let op: wij bieden deze training alleen incompany aan. Voor mogelijkheden om de training Veiligheid van beweegbare bruggen te volgen kun je contact met ons opnemen.

Studieduur

De training Veiligheid van beweegbare bruggen duurt één lesdag.

Investering

De training Veiligheid van beweegbare bruggen verzorgen wij incompany. Wij maken de training volledig op maat en stemmen deze af op jouw wensen. De kosten hiervoor zijn op aanvraag.

Download de brochure van onze training Veiligheid van beweegbare bruggen! Heb je na het lezen van de brochure nog vragen, dan staat ons team voor je klaar en komen wij graag met je in contact.

Download brochure >