Veiligheidsladder training

Waarom Kader?

Les van echte vakspecialisten die vanuit de praktijk lesgeven

All-in prijs: geen extra kosten voor lesmateriaal, examen of eventueel herexamen en het inhalen van lessen

De NEN veiligheidsladder is een certificeerbare norm om het veiligheidsbewustzijn en veilig handelen in organisaties continu te verbeteren. Wil jij de veiligheid op de werkvloer vergroten? Neem dan deel aan de training Veiligheidsladder.

Inhoud van de Veiligheidsladder training

Wil je de NEN Veiligheidsladder binnen jouw organisatie implementeren? Dan dien je als organisatie eem aantal stappen te doorlopen om in aanmerking te komen voor het Veilig Bewust Certificaat, welke stappen dit zijn en wat hieraan voorafgaat leer je in de Veiligheidsladder training. Tevens krijg je de handvatten om een trede te klimmen op de ladder!

In de training Veiligheidsladder leer je de Veiligheidsladder toe te passen binnen jouw eigen organisatie en daarmee het aantal onveilige situaties terug te dringen. Meer informatie over de onderwerpen vind je in onze brochure.

Is de training geschikt voor mij?

Deze training is geschikt voor het midden en hoger management, staff functionarissen rondom veiligheid. Veiligheidskundigen, KAM coördinator, SHEQ medewerkers en productiemanagers.

Studieduur

De Veiligheidsladder training betreft een één-daagse training.

Investering

De investering voor de Veiligheidsladder training bedraagt 620,- euro per persoon exclusief btw.

Download brochure

Download het factsheet van onze Veiligheidsladder training en krijg uitgebreide informatie over deze ééndaagse training.

Download brochure >