Vertrouwenspersoon opleiding

Waarom Kader?

Enige vertrouwenspersoon opleiding waarbij werkdruk uitgebreid behandeld wordt

Opgezet vanuit de praktijk

De docent is een erkend Vertrouwenspersoon en Jurist

3 lesdagen
1.175 euro excl. btw.
De rol van een Vertrouwenspersoon binnen organisaties wordt steeds steviger neergezet! Ga aan de slag met ongewenste omgangsvormen, werkdruk en integriteit met de opleiding Vertrouwenspersoon.

Inhoud van de opleiding Vertrouwenspersoon

De opleiding Vertrouwenspersoon bestaat uit drie lesdagen. Tijdens de 1e lesdag wordt er stil gestaan bij de praktische invulling van de rol, de taken en het werkveld van de Vertrouwenspersoon binnen een organisatie. In de tweede en derde lesdag van de opleiding wordt de juridische kant van de rol van de vertrouwenspersoon binnen een organisatie uitgediept. Tevens leer je hoe je als Vertrouwenspersoon de organisatie kan adviseren op het vlak van Ongewenste Omgangsvormen en Integriteit.

Is de Vertrouwenspersoon opleiding geschikt voor mij?

Wilt u aan de slag als Vertrouwenspersoon en/of borgen dat uw organisatie kennis heeft van het juridische kader rondom het aanstellen van een Vertrouwenspersoon? Dan is deze opleiding zeker geschikt!

Studieduur

De opleiding Vertrouwenspersoon betreft een driedaagse opleiding.

Investering

De investering voor de introductie Vertrouwenspersoon bedraagt € 1.175 euro per persoon exclusief btw.

Download brochure

Download de brochure van onze opleidingen tot Vertrouwenspersoon en lees alles over het programma, de doelgroep en een uitgebreide beschrijving van de opleiding.

Download brochure