Vertrouwenspersoon opleiding

Waarom Kader?

Geaccrediteerde opleiding inclusief integriteit

Enige vertrouwenspersoon opleiding waarbij werkdruk uitgebreid behandeld wordt

De docent is een erkend Vertrouwenspersoon

5 lesdagen
1.995,- exclusief btw.

Startdata

wo 11/10/2023
Utrecht
ma 18/09/2023
Utrecht Gestart
Deze opleiding wordt jou aangeboden in samenwerking met ETOP. ETOP is een professionele organisatie die opleidingen, trainingen en cursussen ontwikkelt en verzorgt op het gebied van arbeidsomstandigheden.

Inhoud van de opleiding Vertrouwenspersoon

Publiciteit rond integriteitskwesties en zeer mondige en kritische medewerkers maken dat steeds meer organisaties strengere gedragscodes integriteit en ongewenste omgangsvormen en bijbehorende klokkenluiders- en klachtenregelingen opstellen. Belangrijk onderdeel hierbij is de aanstelling van vertrouwenspersonen integriteit en ongewenste omgangsvormen, zowel in- als extern.

Na deze opleiding ben je op de hoogte van de geldende wetgeving, procedures, de competenties, taken, rol en bevoegdheden binnen deze functie. Je kunt medewerkers adequaat opvangen, begeleiden en adviseren bij hun vraagstukken over integriteitskwesties of ongewenst gedrag problematiek. De gedragscodes, procedures en regelingen binnen de organisatie hebben geen geheimen meer voor je.

Deze opleiding is geaccrediteerd. Na behalen van het diploma kan een persoonscertificering bij het LVV aangevraagd worden.

Is de Vertrouwenspersoon opleiding geschikt voor mij?

Voor beginnende en al ervaren vertrouwenspersonen binnen organisaties, instellingen of overheden. Je beschikt bij voorkeur over HBO werk- en denkniveau, minimaal MBO-plus.

Studieduur

De studieduur van de opleiding tot vertrouwenspersoon is 5 dagen.

Investering

De financiële investering voor deze opleiding bedraagt € 1995,- exclusief btw en examen.

Download brochure

Download de brochure van onze opleidingen tot Vertrouwenspersoon en lees alles over het programma, de doelgroep en een uitgebreide beschrijving van de opleiding.

Download brochure