Vooropleiding Bouwkunde

voor EP-adviseurs

Waarom Kader?

Opleiding ontwikkeld door vakinhoudelijke deskundigen, onderwijskundigen en marktpartijen

Actief lid van de Examencommissie en korte lijnen naar actuele lesstof.

Oprichter en voorzitter van de gezamenlijke opleiders: het OpleidersCollectief, en daarmee deelnemer in veel landelijke beleidsoverleggen.

2 lesdagen
840,- excl. btw

Startdata

di 04/07/2023
Zeist
di 05/09/2023
Zeist
di 03/10/2023
Zeist
Als energieprestatie adviseur neem je diverse bouwkundige elementen op die van invloed zijn op de bepaling van de energieprestatie van een gebouw. Daarbij is het van belang dat je bouwkundige kennis hebt. Beschik je niet over deze kennis? Dan is de vooropleiding Bouwkunde geschikt voor jou!

Inhoud van de vooropleiding

Na de vooropleiding Bouwkunde heb je jouw bouwkundige kennis verder verbreed, zodat je goed voorbereid kunt starten aan de opleiding tot EP-W/B adviseur. Tijdens de opleiding wordt er direct een relatie gelegd met de opnameprotocollen. Meer informatie over de onderwerpen die aan bod komen, vindt je in onze brochure.

Is de vooropleiding Bouwkunde geschikt voor mij?

Deze opleiding is geschikt voor deelnemers die een opleiding tot EP-adviseur willen volgen, maar niet beschikken over voldoende bouwkundige voorkennis. Uiteraard is de opleiding ook geschikt om jouw bouwkundige kennis op te frissen, alvorens je start aan de opleidingen tot EP-adviseur.

Let op: Wil je naast bouwkundige kennis ook meer installatietechnische kennis opdoen? Kies dan (ook) voor de vooropleiding Installatietechniek.

Studieduur

De Vooropleiding Bouwkunde bestaat uit 2 lesdagen.

Investering

De investering voor de Vooropleiding Bouwkunde bedraagt € 840,- excl. btw

Download brochure

In onze brochure vind je uitgebreide informatie over deze vooropleiding. Heb je na het lezen van de brochure nog vragen, dan staat ons team voor je klaar en komen wij graag met je in contact.

Download brochure >