Vooropleiding Installatietechniek

voor EP-adviseurs

Waarom Kader?

Opleiding ontwikkeld door vakinhoudelijke deskundigen, onderwijskundigen en marktpartijen

Actief lid van de Examencommissie en korte lijnen naar actuele lesstof.

Oprichter en voorzitter van de gezamenlijke opleiders: het OpleidersCollectief, en daarmee deelnemer in veel landelijke beleidsoverleggen.

2 lesdagen
840,- excl. btw

Startdata

ma 15/05/2023
Zeist
di 18/07/2023
Zeist
wo 20/09/2023
Zeist
Als energieprestatie adviseur neem je diverse installatietechnische elementen op die van invloed zijn op de bepaling van de energieprestatie van een gebouw. Daarbij is het van belang dat je installatietechnische kennis hebt. Beschik je niet over deze kennis? Dan is de vooropleiding Installatietechniek geschikt voor jou!

Inhoud van de vooropleiding

Na de vooropleiding Installatietechniek heb je jouw installatietechnische kennis verder verbreed, zodat je goed voorbereid kunt starten aan de opleiding tot EP-adviseur. Tijdens de opleiding wordt er direct een relatie gelegd met de opnameprotocollen. Meer informatie over de onderwerpen die aan bod komen, vind je in onze brochure.

Is de vooropleiding Installatietechniek geschikt voor mij?

Deze opleiding is geschikt voor deelnemers die een opleiding tot EP-adviseur willen volgen, maar niet beschikken over voldoende installatietechnische voorkennis. Uiteraard is de opleiding ook geschikt om uw installatietechnische kennis op te frissen, alvorens u start aan de opleidingen tot EP-adviseur.

Let op: Wil je naast installatietechnische kennis ook meer bouwkundige kennis opdoen? Kies dan (ook) voor de vooropleiding Bouwkunde.

Studieduur

De Vooropleiding Installatietechniek bestaat uit 2 lesdagen.

Investering

De investering voor de Vooropleiding Installatietechniek bedraagt € 840,- excl. btw

Download brochure

In onze brochure vind je uitgebreide informatie over deze vooropleiding. Heb je na het lezen van de brochure nog vragen, dan staat ons team voor je klaar en komen wij graag met je in contact.

Download brochure >