Opleidingen

BENG expert bestaande bouw

Vanaf 5 juni vinden onze opleidingen en trainingen weer fysiek plaats.
5 lesdagen
1575 euro excl btw.

Nederland verduurzaamt de komende jaren in sneltreinvaart. Dit betekent onder meer dat zo’n zes miljoen gebouwen in Nederland duurzaam aangepakt moeten worden. Een prachtige uitdaging voor de sector uiteraard. Tegelijkertijd stelt de overheid (terecht) strenge eisen aan professionals die deze verduurzaming van gebouwen gaan begeleiden. Centraal uitgangspunt hierbij is dat deze professionals op expert niveau de BENG regels toe kunnen passen in de praktijk. Volg daarom nu de opleiding BENG expert bestaande bouw en leer een goed verduurzamingsplan op tijd, binnen budget en technisch correct te maken en uit te voeren.

bouwprofs logoDe opleiding BENG Expert bestaande bouw verzorgt Kader in samenwerking met Bouwprofs. BouwProfs is een online netwerk voor professionals uit de gehele bouwketen. Daarnaast ontwikkelt Bouwprofs cursussen op het gebied van het (ver)bouwen, beheer, onderhoud en de verduurzaming van gebouwen.

Het resultaat van de opleiding

Na het volgen van deze opleiding en het met goed resultaat volbrengen van het examen mag u de titel “BENG Expert Bestaande Bouw” voeren (certificering gaat via CETIGO). Het programma voorziet in permanente educatie zodat u ervan verzekerd bent dat u altijd over de meest actuele kennis beschikt.

Is de opleiding BENG Expert bestaande bouw geschikt voor mij?

Om deze opleiding te kunnen volgen is geen specifieke vooropleiding vereist. Een gezonde interesse in bouwkunde in het algemeen, terzake doende bouwkundige kennis en een technische instelling is voldoende om deze opleiding te kunnen volgen. Personen die in hun professie vaak in aanraking komen met woningen en andere vormgelijke gebouwen zijn vrijwel altijd gekwalificeerd.

Praktische informatie BENG  Expert bestaande bouw

De opleidingsduur van de BENG Expert opleiding bedraagt 5 lesdagen. Per week verzorgen we één lesdag. De opleidingskosten bedragen 1575,- euro per persoon exclusief btw.

Wilt u uitgebreide informatie?

In onze brochure vindt u uitgebreide informatie over deze opleiding. Heeft u na het lezen van de brochure nog vragen, dan staat ons team voor u klaar en komen wij graag met u in contact.

Inschrijven

Inschrijven opleiding

Beschikbare startdata:

Direct contact