Opleidingen

Burp Suite Professional Training

1 lesdag
995,- euro excl. btw

Heeft u na het volgen van de training Security testing behoefte aan een praktische tooltraining? Dan is de ééndaagse Burp Suite Professional training geschikt voor u! Burp Suite Professional is de meest voorkomende debug proxy die gebruikt wordt in security testing van applicaties.

De Burp Suite Professional training verzorgt Kader in samenwerking met Computest. Computest is specialist in cyber security en biedt zowel diensten en trainingen op dit vlak. Van pentesting tot red teaming en van technische security trainingen tot bootcamps voor officiële certificeringen.

Resultaat Burp Suite Professional training

Na de training kunt u zelf aan de slag met Burp, u kunt zelf kwetsbaarheden opsporen met behulp van de tool. Dit zorgt voor minder security issues bij zelfgebouwde applicaties.

Onderwerpen

  • Het instellen van de laptops, tooling en belangrijke configuratieinstellingen.
  • Behandelen van de belangrijkste onderdelen van Burp aan de hand van challenges. deelnemers kunnen zelf Burp in de praktijk gebruiken op kwetsbare websites.
  • Na de basisonderdelen worden diverse tips and tricks behandeld waarmee je Burp kunt inzetten voor specifieke situaties en specifieke kwetsbaarheden. Met behulp van oefeningen kunnen deelnemers Burp in de praktijk gebruiken op kwetsbare websites.
  • Mobiele apps. Hoe gebruik je Burp om mobiele apps te testen?

Praktische informatie

De studieduur voor de Burp Suite Professional training bedraagt één lesdag. De financiële investering bedraagt 995 euro per persoon exclusief btw.

Subsidie Burp Suite Professional training

Voor het aanvragen van subsidie voor de Burp Suite Professional training kunt u gebruik maken van verschillende subsidiemogelijkheden.

Wat vindt u in onze brochure?

Download onze brochure Burp Suite Professional training en krijg uitgebreide informatie over de onderwerpen,  toegevoegde waarde van de opleiding en de doelgroep.

Direct contact

Team veiligheidscultuur