Opleidingen

CISSP official bootcamp

6 lesdagen of 12 dagdelen
3950,- euro excl. btw

In het cyber security werkveld is steeds meer vraag naar certificeringen als objectieve markers van kwaliteit. CISSP is een van de meest gevraagde certificeringen en staat bekend als een zeer pittig examen om voor te leren. Met een bootcamp gegeven door ervaren ISC(2) certified trainers leert u van hun kennis en ervaring. U maakt gebruik van het officiële ISC(2) trainingsmateriaal zodat u zo goed mogelijk voorbereid bent op het examen.

De CISSP official bootcamp verzorgt Kader in samenwerking met Computest. Computest is specialist in cyber security en biedt zowel diensten en trainingen op dit vlak. Van pentesting tot red teaming en van technische security trainingen tot bootcamps voor officiële certificeringen.

De CISSP official bootcamp is erg geschikt voor professionals werkzaam in informatiebeveiliging die hun CISSP certificering willen behalen. Denk hierbij aan security officers, security managers, security consultants, netwerk- en systeembeheerders en IT-architecten met vijf of meer jaren werkervaring in cyber security.

Resultaat CISSP official bootcamp

Na afloop van de bootcamp bent u geheel bekend met het CISSP Body of Knowledge (CBK) en heeft u de benodigde stof voor het behalen van het CISSP examen tot u genomen. U bereidt u op de meest succesvolle manier voor op het officiële CISSP examen.

Onderwerpen

Tijdens de opleiding komen de acht domeinen van CISSP Common Body of Knowledge (CBK) aan bod:

  • Security & Risk Management (Security, Risk, Compliance, Law, Regulations, Business Continuity)
  • Asset Security (Protecting Security of Assets)
  • Security Engineering (Engineering and Management of Security)
  • Communications & Network Security (Designing &Protecting Network Security)
  • Identity & Access Management (Controlling Access & Managing Identity)
  • Security Assessment & Testing (Designing, Performing, & Analyzing Security Testing)
  • Security Operations (Foundational Concepts, Investigations, Incident Management, Disaster Recovery)
  • Software Development Security (Understanding, Applying, & Enforcing Software Security

Praktische informatie

De cursusduur van de Security Testing Training bedraagt zes lesdagen of twaalf dagdelen. Na afronding van deze training kunt u zelf het CISSP examen aanvragen bij Pearson Vue. Het examen kan het hele jaar door worden gemaakt. De financiële investering bedraagt 3950 euro per persoon exclusief btw.

Subsidie CISSP official bootcamp opleiding

Voor het aanvragen van subsidie voor de CISSP official bootcamp kunt u gebruik maken van verschillende subsidiemogelijkheden.

Wat vindt u in onze brochure?

Download onze brochure CISSP official bootcamp en krijg uitgebreide informatie over de onderwerpen,  toegevoegde waarde van de opleiding en de doelstellingen.

Direct contact

Team veiligheidscultuur