Opleidingen

Masterclass Energielabel C voor gebouwen

Vanaf 5 juni vinden onze opleidingen en trainingen weer fysiek plaats.
1 dagdeel
€ 295,-

Per 1 januari 2023 moeten alle kantoorpanden over minimaal energielabel C beschikken. Deze verplichting is opgenomen in het Bouwbesluit. Een energielabel is verplicht bij verkoop, verhuur of oplevering van een pand en is tien jaar geldig. Naar schatting voldoet meer dan de helft van alle kantoorgebouwen in Nederland niet aan de minimumeis van energielabel C.

Deze Masterclass Energielabel C voor gebouwen behandelt alle belangrijke aspecten van energiebesparing en verduurzaming van bestaande kantoorgebouwen.

Onderwerpen Masterclass Energielabel C voor gebouwen

Onderwerpen die in de Masterclass Energielabel C voor kantoren aan de orde komen zijn o.a.:

  • Wettelijk kader (o.a. EED, EPBD);
  • Activiteitenbesluit en label C verplichting;
  • De energieprestatie van een gebouw;
  • Toepassen van energiemonitoring;
  • Rekenen aan energie;
  • Labelstappen met kosten en baten;
  • Gefaseerd verduurzamen.

Resultaat van de Masterclass Energielabel C voor gebouwen

De Masterclass Energielabel C geeft in het kort u handvatten om in zeven praktische stappen naar een energielabel C (of beter) te gaan. U kunt de volgende dag gelijk beginnen.

Praktische informatie

De Masterclass Energielabel C voor kantoren beslaat één dagdeel. De lesdagen starten om 9.00 uur/13.00 uur en eindigen om 12.30 uur /16.30 uur. De cursuskosten bedragen € 295,-

Incompany Energielabel C voor gebouwen

De Masterclass Energielabel C voor gebouwen verzorgen wij ook als incompany training. Wij maken de opleiding volledig op maat en stemmen deze af op uw wensen. Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Subsidie

Voor het aanvragen van subsidie kunt u gebruik maken van verschillende subsidiemogelijkheden.

Wat vindt u in onze brochure?

Wilt u meer informatie over de Masterclass Energielabel C voor gebouwen? Download dan onze brochure. Hierin behandelen we o.a. de inhoud van de Masterclass, de doelstellingen en andere praktische informatie.

Direct contact