Opleidingen

Examentraining Energieprestatie

1 dagdeel (3 uur)
235,- euro excl. btw
Dan betaalt u slechts 215,- euro excl. btw

In nauw overleg met CITO en ’t Examenpark en met toestemming van ISSO hebben wij een Examentraining voor u ontwikkeld. Wilt u extra voorbereiding om uw examen vóór 1 november te behalen? Of wil het maar niet lukken met die ene module? Kom dan naar de Examentraining van Kader.

Doel van de Examentraining

Doel van de Examentraining is het herhalen van de behandelde stof onder begeleiding van onze docenten om met nóg betere voorbereiding uw examens te behalen.

Is de Examentraining geschikt voor mij?

De Examentraining is geschikt voor een ieder die al een of meerdere examens heeft gedaan maar één of meerdere modules nog niet behaald heeft. De Examentraining is een combinatie van inzage in uw eerder gemaakte examen en het aansluitend behandelen van dát deel waar u over struikelde. Heeft u nog geen Examen gedaan, dan is deze Examentraining minder geschikt. Heeft u toch behoefte aan extra voorbereiding op het examen? Neem dan contact met ons op.

Inzage in uw examen

De Examentraining is inclusief inzage in uw examen bij het betreffende exameninstituut. De inzage is bij de prijs inbegrepen.

Waarom kiest u voor Kader?

  • De opleiding is door ons zorgvuldig ontwikkeld met inzet van vakinhoudelijke deskundigen, onderwijskundigen en marktpartijen.
  • Zeer ervaren en praktijkgerichte docenten die actief werkzaam zijn als adviseur. Door deze specifieke praktijkervaring krijgt u een betere toegang tot de kennis van onze docenten en een duidelijke meerwaarde tijdens de lessen.
  • Actief lid van de Examencommissie en korte lijnen naar actuele lesstof.
  • Oprichter en voorzitter van de gezamenlijke opleiders: het OpleidersCollectief, en daarmee deelnemer in veel landelijke beleidsoverleggen.
  • Leverancier van de lesstof aan ISSO
  • Via de online omgeving van ISSO heeft u kosteloos een half jaar toegang tot de meest actuele versie van het opnameprotocol, inclusief handige zoekfunctie

Wilt u uitgebreide informatie?

In onze factsheet vindt u informatie over deze Examentraining. Heeft u na het lezen van de brochure nog vragen, dan staat ons team voor u klaar en komen wij graag met u in contact.

Inschrijven

Inschrijven opleiding

Beschikbare startdata: