Opleidingen

HVK Module 2: Veiligheid en de mens

6 lesdagen
€ 3.950,- excl. btw
6 AH/VK studiepunten

De modules van de Kader HVK opleiding zijn ook los te volgen. Elke module wordt afgesloten met een eindtoets. Bij positieve beoordeling bestaat de mogelijkheid om voor deze module de beschikbare AH/VK Hobéon-SKO studiepunten te ontvangen.

In HVK Module 2: Veiligheid en de mens maakt u nader kennis met de persoonlijkheid, het gedrag en de competenties van de Veiligheidskundige. Daarnaast krijgt u inzicht in de managementcompetenties van de Veiligheidskundige en komt u meer te weten over de eigenschappen waarover een Veiligheidskundige moet beschikken om zijn werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren, o.a. op het gebied van presentatietechnieken, adviesvaardigheden, interviewtechnieken en leiderschap.

Onderwerpen

  • Persoonlijkheidstypologiën;
  • Persoonlijk leiderschap;
  • Managementcompetenties;
  • Samenwerken;
  • Waarden en drijfveren in de samenwerking;
  • Communicatie & intervisie.

Hobéon SKO

Hobéon SKO heeft aan module 2 van de HVK opleiding van Kader 6 AH/VK studiepunten toegekend.

Incompany training

Module 2 van de HVK opleiding verzorgen wij ook als incompany training. Wij maken de opleiding volledig op maat en stemmen deze af op uw wensen. Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Subsidie

Voor het aanvragen van subsidie kunt u gebruik maken van verschillende subsidiemogelijkheden.

Wat vindt u in onze brochure?

Download de brochure voor module 2: Veiligheid en de mens en ontvang informatie over startdata, inhoud en Hobéon SKO studiepunten.

Inschrijven

Inschrijven opleiding

Beschikbare startdata:

Direct contact

team HVK