Opleidingen

Introductie Vertrouwenspersoon

Vanaf 5 juni vinden onze opleidingen en trainingen weer fysiek plaats.
1 lesdag
445,- euro excl. btw.

Kader biedt drie verschillende opleidingen omtrent het werkveld van de Vertrouwenspersoon. Naast de reguliere opleiding Vertrouwenspersoon, bieden wij een introductie Vertrouwenspersoon en de Masterclass Vertrouwenspersoon Juridische actualiteiten. Hierdoor is er altijd een opleiding die aansluit bij uw behoefte!

Iedere manager en leidinggevende vervult in zekere zin de rol van een Vertrouwenspersoon. Zij krijgen allemaal in bepaalde mate te maken met integriteit, werkdruk, vertrouwelijkheid en (ongewenste) omgangsvormen. Vanuit zo’n aansturende rol is het belangrijk te begrijpen wat een Vertrouwenspersoon precies kan betekenen voor het team en de organisatie. De introductie Vertrouwenspersoon biedt uitkomst.

Tijdens deze ééndaagse introductie wordt er stil gestaan bij de praktische invulling van de rol, de taken en het werkveld van de Vertrouwenspersoon binnen een organisatie.

Het resultaat van de opleiding

Na het volgen van deze ééndaagse introductie bent u in staat om de rol van opvang en begeleiding te vervullen binnen de organisatie.

Is deze opleiding geschikt voor mij?

De introductie Vertrouwenspersoon is opgezet voor iedereen die binnen de organisatie te maken krijgt met o.a. vertrouwelijkheid en integriteit. Daarbij kunt u denken aan leidinggevenden en HR-adviseurs, maar ook aan Veiligheidskundigen, Preventiemedewerkers en Arbocoördinatoren.

Wilt u uw kennis omtrent integriteit, werkdruk, vertrouwelijkheid en ongewenste omgangsvormen vergroten? Dan is de introductie Vertrouwenspersoon geschikt voor u. Deze opleiding is opgezet met kennis en ervaring direct vanuit het werkveld.

Praktische informatie

De financiële investering voor de ééndaagse introductie Vertrouwenspersoon bedraagt  445 euro per persoon exclusief btw.

Incompany training

De Introductie Vertrouwenspersoon verzorgen wij  ook incompany. Wij maken de opleiding volledig op maat en stemmen deze af op uw wensen. Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Wat vindt u in onze brochure?

Download de brochure van onze opleidingen tot Vertrouwenspersoon en lees alles over het programma, de doelgroep en een uitgebreide beschrijving van de opleiding.

Inschrijven

Inschrijven opleiding

Beschikbare startdata:

Direct contact