Opleidingen

LOTOTO training

Vanaf 5 juni vinden onze opleidingen en trainingen weer fysiek plaats.
1 lesdag
€ 610,- excl. btw

Om zeker te weten dat er veilig kan worden gewerkt is er de LOTOTO-procedure, ofwel blokkeren, markeren en controleren. LOTOTO is een relatief eenvoudige methode waarmee ook tijdens onderhoudswerkzaamheden de veiligheid en gezondheid van personeel te waarborgen is. LOTOTO voorkomt het onbedoeld in beweging komen en of het onbedoeld vrijkomen van energie of gevaarlijke stoffen. LOTOTO is noodzakelijk als apparatuur die normaal gesproken gesloten is wordt geopend, waarbij energie of gevaarlijke stoffen kunnen vrijkomen.

De opleiding LOTOTO training verzorgt Kader in samenwerking met D&F Consulting
B.V. D&F Consulting B.V. helpt de industrie 
om veiligheid op een duurzame manier te verbeteren met als ultiem doel het volledig voorkomen van incidenten.

Resultaat LOTOTO training

Tijdens onderhoud gebeuren relatief veel incidenten, terwijl deze gebruiksfase maar een klein deel van de bedrijfstijd in beslag neemt. Volg de LOTOTO training en implementeer LOTOTO in uw organisatie, met als resultaat meer veiligheid van medewerkers die onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan installaties.

Doelgroep LOTOTO training

De LOTOTO training is bestemd voor medewerkers die onderhoud plegen aan machines, installaties, productiemanagers, SHEQ managers en onderhoudspersoneel. Maar ook voor die medewerkers die met LOTOTO in aanraking komen in de praktijk en die we hier niet specifiek benoemen.

Praktische informatie

De investering voor de ééndaagse LOTOTO training bedraagt 610 euro exclusief btw.

Subsidie LOTOTO training

Voor het aanvragen van subsidie voor de LOTOTO training kunt u gebruik maken van verschillende subsidiemogelijkheden.

Wat vindt u in ons factsheet?

Download onze factsheet LOTOTO training en krijg uitgebreide informatie over de onderwerpen,  toegevoegde waarde van de opleiding en het resultaat.

Inschrijven

Inschrijven opleiding

Beschikbare startdata:

Direct contact

team HVK