Opleidingen

Masterclass Vertrouwenspersoon Juridische actualiteiten

Vanaf 5 juni vinden onze opleidingen en trainingen weer fysiek plaats.
1 dagdeel (ochtend)
245,- euro excl. btw

Kader biedt drie verschillende opleidingen omtrent het werkveld van de Vertrouwenspersoon. Naast de reguliere opleiding Vertrouwenspersoon, bieden wij een introductie Vertrouwenspersoon en de Masterclass Vertrouwenspersoon Juridische actualiteiten. Hierdoor is er altijd een opleiding die aansluit bij uw behoefte!

De Masterclass Vertrouwenspersoon Juridische actualiteiten helpt u om de zaken waarmee een vertrouwenspersoon te maken krijgt juridisch op de juiste manier te interpreteren en problemen op te lossen. Tijdens deze digitale Masterclass gaan we aan de slag met relevante jurisprudentie.

Het resultaat van de opleiding

Na het volgen van de Masterclass Vertrouwenspersoon Juridische actualiteiten bent u volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van VPO&I. Afhankelijk van de actuele rechtspraak zal de nadruk liggen op ongewenste omgangsvormen, op integriteit, op werkdruk of op PSA (ISO 45003), of een combinatie daarvan. Daarnaast is er ruimte voor collegiale toetsing van bepaalde (juridische) standpunten.

Is deze opleiding geschikt voor mij?

Bent u werkzaam binnen het werkveld van de Vertrouwenspersoon en wilt u binnen één dagdeel (ochtend) op de hoogte zijn van de meest actuele stand van zaken rondom Vertrouwenspersoon, werkdruk, PSA en de ISO 45003? Dan is de Masterclass Vertrouwenspersoon Juridsche actualiteiten interessant voor u! De Masterclass geeft een goede opsomming van alle ontwikkelingen binnen het werkveld. Voor deze Masterclass is voorkennis van het werkveld van de Vertrouwenspersoon vereist.

Praktische informatie

De financiële investering voor de Masterclass Vertrouwenspersoon Juridische actualiteiten bedraagt 245 euro per persoon exclusief btw.

Incompany training

De Masterclass Vertrouwenspersoon Juridsiche actualiteiten verzorgen wij  ook incompany. Wij maken de opleiding volledig op maat en stemmen deze af op uw wensen. Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Wat vindt u in onze brochure?

Download de brochure van onze opleidingen tot Vertrouwenspersoon en lees alles over het programma, de doelgroep en een uitgebreide beschrijving van de opleiding.

Inschrijven

Inschrijven opleiding

Beschikbare startdata:

Direct contact