Opleidingen

Middelbare Arbeidshygiëne opleiding

Vanaf 5 juni vinden onze opleidingen en trainingen weer fysiek plaats.
15 lesdagen
5.950 euro excl btw. Heeft u al een MVK of HVK diploma? Dan betaalt u slechts 3.955 euro
Hoog slagingspercentage door intensieve begeleiding

Arbeidshygiëne stelt zich ten doel medewerkers te beschermen tegen werkgerelateerde gevaren die op langere termijn gezondheidsschade kunnen veroorzaken.

Resultaat Middelbare Arbeidshygiëne opleiding

Na de Middelbare Arbeidshygiëne opleiding:

  • Kunt u factoren in de werkomgeving die een (mogelijke) bedreiging vormen voor de gezondheid identificeren, de blootstelling beoordelen en aanbevelingen opstellen gericht op preventie van gezondheidsschade.
  • Kent u de schadelijke gevolgen voor het menselijk lichaam bij blootstelling aan gevaarlijke stoffen, biologische agentia, fysieke (over)belasting en fysische factoren.
  • Bent u op de hoogte van geldende wet- en regelgeving.
  • Kunt u vaststellen bij welke aard, mate en duur blootstelling verantwoord is.
  • Bent u in staat meetstrategieën op te stellen en metingen uit te voeren op werkplekken.

Diploma MVK of HVK?

Met een diploma MVK of HVK komt u in aanmerking voor vrijstelling van een aantal opleidingsdagen. We gaan ervan uit dat u als Veiligheidskundige de basiskennis op o.a. het gebied van gevaarlijke stoffen, fysische factoren en fysieke belasting beheert. U volgt alleen het specialisatietraject.

Praktische informatie opleiding arbeidshygiënistOpleiding MAH - opleiding arbeidshygienist - Middelbare Arbeidshygiëne

De opleidingsduur van deze arbeidshygiënist opleiding bedraagt 15 lesdagen. Per week verzorgen we één lesdag. De opleidingskosten bedragen € 5.950,- per persoon exclusief btw. Heeft u een diploma Middelbare of Hogere Veiligheidskunde? Dan bedragen de opleidingskosten € 3.955,- per persoon exclusief btw.

Hobéon SKO heeft aan de opleiding Middelbare Arbeidshygiëne 15 AH/VK studiepunten toegekend. Aan het specialisatietraject heeft Hobéon SKO 8 AH/VK studiepunten toegekend.

Incompany training

Wilt u de MAH opleiding incompany volgen? Wij maken de opleiding volledig op maat en stemmen deze af op uw wensen. Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Subsidie Middelbare arbeidshygiënist opleiding

Voor het aanvragen van subsidie voor de opleiding Middelbare Arbeidshygiëne kunt u gebruik maken van verschillende subsidiemogelijkheden.

Wat vindt u in onze brochure?

Download onze brochure (MAH) middelbare arbeidshygienist opleiding en krijg uitgebreide informatie over de profielschets, doelstellingen, toelatingseisen en studiebelasting. En u leest wat de invulling per lesdag is en waar uw scriptie aan moet voldoen.

Inschrijven

Inschrijven opleiding

Beschikbare startdata:
* Deze opleiding is regulier + specialisatie

Direct contact

team milieucoördinator