Opleidingen

Monitoren van uw energieverbruik

Vanaf 5 juni vinden onze opleidingen en trainingen weer fysiek plaats.
1 lesdag en een dag training-on-the-job
1885 euro

Wilt u uw energieverbruik nauwkeurig in beeld brengen? Door uw verbruik in kaart te brengen en te monitoren bespaart u het meest. Daarom heeft Kader de Training-on-the-job ‘Monitoren van uw energieverbruik’ voor u ontwikkeld.  Met dit handvat voor energiemanagement kunt u dírect praktische stappen maken. 

Een aantal weken na de training komt onze adviseur een dag naar u toe. Aan de hand van de stof in de training en een huiswerkopdracht bespreekt hij met u het Plan van Aanpak voor het monitoren van het energieverbruik in uw organisatie. De adviseur maakt een rondgang met u door uw bedrijf, bespreekt de energiebesparingsmogelijkheden en bekijkt met u de synergie met ISO 50001, de CO2-prestatieladder of de MVO-standaard.

Resultaat

U krijgt handvatten voor monitoring en energiebesparing, u kunt een investeringsvoorstel voor uw directie opstellen en u kent voorbeelden van software om uw energiegebruik te monitoren. Praktisch en doelgericht!

Is de opleiding Monitoren van uw energieverbruik geschikt voor mij?

Deze opleiding is bestemd voor facilitair managers, energiecoördinatoren, KAM coördinatoren, hoofden techniek, milieucoördinatoren of andere verantwoordelijke medewerkers voor het terugdringen van het energiegebruik in uw bedrijf of organisatie.

Praktische informatie Monitoren van uw energieverbruik

De opleidingsduur van de opleiding Monitoren van uw energieverbruik bedraagt 1 lesdag en een dag training-on-the-job. De opleidingskosten bedragen 1885,- euro per persoon exclusief btw.

Wilt u uitgebreide informatie?

In onze brochure vindt u uitgebreide informatie over deze opleiding. Heeft u na het lezen van de brochure nog vragen, dan staat ons team voor u klaar en komen wij graag met u in contact.

Inschrijven

Inschrijven opleiding

Beschikbare startdata:

Direct contact