Opleidingen

NEN Veiligheidsladder training

I.v.m. het coronavirus worden de lesdagen digitaal voortgezet! Uiteraard kunt u zich gewoon blijven aanmelden voor al onze opleidingen.
1 lesdag
610,- euro per persoon excl. btw.

De NEN veiligheidsladder is een certificeerbare norm om het veiligheidsbewustzijn en veilig handelen in organisaties continu te verbeteren. Wilt u de veiligheid op de werkvloer vergroten? Neem dan deel aan de training NEN veiligheidsladder.

NEN Veiligheidsladder training

De NEN Veiligheidsladder in uw organisatie implementeren? Uw organisatie dient een aantal stappen te doorlopen om in aanmerking te komen voor het Veilig Bewust Certificaat, welke stappen dit zijn en wat hieraan voorafgaat leert u in de Introductietraining NEN Veiligheidsladder®. Tevens krijgt u handvatten om een trede omhoog te klimmen op de ladder!

Is de training NEN Veiligheidsladder geschikt voor mij?

Deze training is geschikt voor het midden en hoger management, staff functionarissen rondom veiligheid. Veiligheidskundigen, KAM coördinator, SHEQ medewerkers en productiemanagers.

Het resultaat van de training NEN Veiligheidsladder

In de training NEN Veiligheidsladder leert u de NEN Veiligheidsladder toe te passen binnen uw eigen organisatie en daarmee het aantal onveilige situaties terug te dringen. Meer informatie over de onderwerpen vindt u in onze brochure.

Praktische informatie

De training NEN Veiligheidsladder betreft een één-daagse training. De financiële investering bedraagt 610,- euro per persoon exclusief btw.

Incompany training

Wij verzorgen de training NEN Veiligheidsladder ook als incompany training. Wij maken de training volledig op maat en stemmen deze af op uw wensen. Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Wat vindt u in onze brochure?

Download onze brochure training NEN Veiligheidsladder en krijg uitgebreide informatie over de verschillende lesdagen, de toelatingseisen en de planning.

Inschrijven

Inschrijven opleiding

Beschikbare startdata:

Direct contact

Team veiligheidscultuur