Opleidingen

Online cursus; Geluid in het Arbobesluit

Deze opleiding is vervallen

Deze opleiding is erkend door de SKO-Hobéon en levert u als veiligheidskundige één Hobéon SKO studiepunt op. Normaliter duurt deze cursus één dag. Om deze cursus online aan te kunnen bieden is deze opgebouwd uit drie sessies gegeven op drie dagen. De cursus vindt plaats via Microsoft Teams

Tijdens deze online cursus wordt begonnen met een uitleg van de wetgeving, afgeleid van Europese richtlijnen, vervolgens wordt uitgelegd hoe de dagelijkse blootstelling kan worden bepaald uit meetresultaten en tijdsduur. Maatregelen ter verlaging van de blootstelling worden ook besproken. Naast theoretische uitleg gaan de deelnemers ook zelf aan de slag met metingen en berekeningen, tenslotte wordt stilgestaan bij de effectiviteit van gehoorbeschermers. Tijdens deze cursus maken we o.a. gebruik van (delen van) de Europese Richtlijn 2003-10-EG (Lawaai), de norm ISO 9612 en het Arbobesluit.

Docent: Bas Möllenkramer, Möllenkramer

Praktische informatie

De online cursus Geluid in het Arbobesluit wordt gegeven via Microsoft Teams. De reguliere cursus is een één-daagse, de online cursus is opgeknipt en opgebouwd uit drie sessies (van 10.00 uur tot 12.00 uur). De investering bedraagt 150,- euro per persoon exclusief btw.

Wat vindt u in onze brochure?

Download onze brochure voor de cursus Geluid in het Arbobesluit en krijg meer informatie over deze online cursus.

Direct contact

team HVK