Opleidingen

OSCP opleiding

5 lesdagen
3250,- euro per persoon exclusief btw.

Vanuit securityteams van middelgrote en grote organisaties ontstaat de behoefte voor begeleiding door specialisten bij certificeringstrajecten. OSCP is dé toonaangevende certificering op het gebied van pentesten en is daarmee een must voor veel security professionals.

De OSCP opleiding verzorgt Kader in samenwerking met Computest. Computest is specialist in cyber security en biedt zowel diensten en trainingen op dit vlak. Van pentesting tot red teaming en van technische security trainingen tot bootcamps voor officiële certificeringen.

In deze training word je door de trainers van Computest voorbereid op het hands-on 24-uurs OSCP-examen. OSCP is dé toonaangevende certificering op het gebied van pentesten. De technische hands-on training leert vaardigheden als een netwerk binnendringen, scope bepalen, kwetsbaarheden te vinden en de resultaten te documenteren.

Resultaat Security in DevOps / Secure Development training

Tijdens de opleiding worden alle onderwerpen behandeld die tijdens het OSCP-examen naar voren komen. Deelnemers hebben uren hands-on onder begeleiding kunnen oefenen in het OSCP-lab. Daarnaast behandelen we alle tips-and-tricks die nodig zijnom het OSCP-examen te behalen. Verder kunt u na afloop van de training adviseren over de benodigde tools en de belangrijkste tools ook daadwerkelijk gebruiken. De resultaten van testuitvoering en tooling kunt u interpreteren (bijvoorbeeld het filteren van false-positives).

Doelgroep

De opleiding is geschikt voor:

  • Security professionals in dedicated security teams van middelgrote tot grote organisaties
  • Software developers die binnen hun team de verantwoordelijkheid voor cybersecurity naar zich toe willen trekken

Praktische informatie

De studieduur van de OSCP opleiding bedraagt vijf lesdagen. De cursuskosten bedragen 3250,- euro per persoon exclusief btw.

Subsidie OSCP opleiding

Voor het aanvragen van subsidie voor de OSCP opleiding kunt u gebruik maken van verschillende subsidiemogelijkheden.

Wat vindt u in onze brochure?

Download onze brochure OSCP opleiding en krijg uitgebreide informatie over de onderwerpen,  toegevoegde waarde van de opleiding en de behandelde onderwerpen.

Inschrijven

Inschrijven opleiding

Beschikbare startdata:

Direct contact

Team veiligheidscultuur