Opleidingen

R-DLP examentraining

1 lesdag
€ 279,00 exclusief BTW

Als opgeleide Geregistreerd Deskundig Leidinggevende Projecten bent u in staat om werken in of met verontreinigde bodem, grondwater en/of waterbodem te begeleiden. Met deze training bereiden wij u zo goed mogelijk voor op het theorie- en praktijkexamen R-DLP van CROW, zodat u deze met goed gevolg af kunt leggen.

Inhoud van de training
In de training wordt de publicatie CROW 400 in vogelvlucht doorlopen. Het is dus belangrijk dat u goed op de hoogte bent van de inhoud hiervan. Hierna zal de focus met name liggen op het maken van een proefexamen en het kunnen uitvoeren van metingen met bijbehorende acties. U wordt getraind in het gebruik van de meters en de werkwijze hiervan in combinatie met de CROW 400.

Praktische informatie

De opleidingsduur bedraag één lesdag van 8.00 uur tot 16.30 uur. De kosten van de training bedragen € 279,00 exclusief BTW. Deze training is voor iedereen die goed voorbereid wil deelnemen aan het R-DLP examen van het CROW. Na het behalen van dit CROW examen mag u aan het werk in alle veiligheidsklassen.

Toelatingseisen

Bij voorkeur in het bezit van een certificaat voor het werken in de veiligheidsklassen ‘Oranje’ en ‘Rood niet-vluchtig’.

Indien u niet in het bezit bent van bovenstaande certificaat adviseren wij u om voorafgaand aan de examentraining de opleiding DLP-Basis te volgen.

Let op: Deelnemers aan deze opleiding dienen in het bezit te zijn van de Publicatie CROW 400. Deze kan bij ACVO worden aangeschaft of via www.crow.nl. De kosten van deze publicatie bedragen € 122,00 exclusief 9% BTW.

Let op: Aanmelden voor het R-DLP examen kunt u rechtstreeks doen bij CROW.

In-company opleiding

Deze opleiding kunt u ook in kleine groepen binnen uw bedrijf door ons laten verzorgen. Neem gerust contact met ons op voor een passende offerte. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend!

Inschrijven

Inschrijven opleiding

Beschikbare startdata:

Direct contact

bart en ivo