Opleidingen

Security Awareness webinar

webinar van 2 uur

Zorgdragen voor cybersecurity awareness en kennis van security-risico’s bij alle medewerkers van een bedrijf is essentieel. In dit webinar van 2 uur praten onze ethische hackers jou en je collega’s bij over de wereld van cybercrime én cybersecurity. Met praktische security tips voor thuis(werkplek) en kantoor.

De Security Testing Training verzorgt Kader in samenwerking met Computest. Computest is specialist in cyber security en biedt zowel diensten en trainingen op dit vlak. Van pentesting tot red teaming en van technische security trainingen tot bootcamps voor officiële certificeringen.

Doelgroep Security Awareness webinar

Professionals in alle vakgebieden (met of zonder IT kennis). Omdat security niet enkel de verantwoordelijkheid is van de IT of security afdeling richt deze masterclass zich op iedereen die meer wil leren. Geen basiskennis van security vereist. We bieden het webinar aan per organisatie: daarmee kun je tot 150 medewerkers in één keer bereiken en trainen.

Resultaat Security Awareness webinar

Medewerkers binnen alle lagen van de organisatie zijn bewust van de impact van hun eigen rol in cyber security en informatiebeveiliging. De ‘human factor’ in cyber security wordt hiermee bespreekbaar en medewerkers weten dat en wat zij kunnen betekenen in het wapenen tegen cybercriminelen.

Praktische informatie

Het twee uur durende Security Awareness webinar wordt incompany verzorgd. De investering hiervoor bedraagt 1250 euro excl. btw. (maximaal 150 deelnemers). Het webinar is nog verder toe te spitsen op de organisatie. De kosten voor deze organisatiespecifieke toevoeging zijn 500 euro excl. btw.

Wat vindt u in onze factsheet?

Download onze factsheet Security Awareness webinar en krijg uitgebreide informatie over de onderwerpen,  toegevoegde waarde en het resultaat van dit webinar.

Inschrijven

Inschrijven opleiding
Data in overleg

Direct contact

Team veiligheidscultuur