Opleidingen

Security Testing training

3 lesdagen
1995 euro per persoon exclusief btw.

Security speelt een steeds grotere rol in organisaties, en als developer of als tester heeft u een belangrijke rol in het borgen van kwaliteit en veiligheid in het ontwikkelproces van de organisatie. Wilt u zelf in staat zijn om security test uit te voeren? Dan is deze opleiding zeker geschikt!

De Security Testing Training verzorgt Kader in samenwerking met Computest. Computest is specialist in cyber security en biedt zowel diensten en trainingen op dit vlak. Van pentesting tot red teaming en van technische security trainingen tot bootcamps voor officiële certificeringen.

Steeds meer ontwikkelteams en hun organisaties zien de meerwaarde van het in-house toepassen van cyber security skills. Door de hacker mindset bij developers en testers te ontwikkelen en door ze te leren zelf security tests uit te voeren, ontstaat er een andere manier van kijken naar software ontwikkelen. Security wordt hierdoor vanaf de start ingebed in de applicaties die ontwikkeld worden en door de uitbreiding van kennis kan veel men efficiënter en meer doelgericht omgaan met security.

Resultaat van de Security Testing Training

Na afloop van de training heeft u een goed begrip van het wat en waarom van security testing en heeft u ervaring opgedaan met het testen zelf. U bent in staat om zelfstandig security testen uit te voeren.

Na de training kunt u:

  • Op een breed aantal onderdelen technisch inhoudelijke security testen uitvoeren.
  • Vanuit het oogpunt van security testing naar een applicatie / proces kijken;
  • Meedenken over securityrisico’s in een project;
  • Adviseren omtrent security testing van een project;
  • Adviseren over de benodigde tools en de belangrijkste tools ook daadwerkelijk gebruiken;
  • Resultaten (van testuitvoering en tooling) interpreteren (bijvoorbeeld het filteren van false-positives)

Praktische informatie

De cursusduur van de Security Testing Training bedraagt drie lesdagen. Gedurende de gehele training voert u oefeningen uit in de vorm van challenges, waarmee de kennis getoetst wordt en direct in de praktijk gebracht. Na voltooiing van de training ontvangt u een certificaat van deelname. De financiële investering bedraagt 1995 euro per persoon exclusief btw.

Subsidie Security Testing Training

Voor het aanvragen van subsidie voor de Security Testing Training kunt u gebruik maken van verschillende subsidiemogelijkheden.

Wat vindt u in onze brochure?

Download onze brochure Security Testing Training en krijg uitgebreide informatie over de onderwerpen,  toegevoegde waarde van de opleiding en de doelstellingen.

Direct contact

Team veiligheidscultuur