Opleidingen

Training Energiebeheer Gebouwen

Vanaf 5 juni vinden onze opleidingen en trainingen weer fysiek plaats.
1 lesdag
De training Energiebeheer Gebouwen is te volgen als incompany training of als training-on-the-job.

Een efficiënte en duurzame energiehuishouding is een uitdaging voor iedere professional betrokken bij vastgoedmanagement, gebouwbeheer en inkoop en monitoring van energie en energiediensten.

De training Energiebeheer Gebouwen biedt een praktische introductie op energiebeheer en energiemanagement en het continu verbeteren van de energie-efficiëntie van uw gebouwen met als doel verduurzaming, ook gelet op de Energielabel C-verplichting in 2023 en andere wettelijke verplichtingen. Deelnemers verkrijgen alle informatie over het opstellen van een energiebesparingsplan voor de diverse gebouwen.

De training Energiebeheer Gebouwen is te volgen als incompany training of als training-on-the-job. De vorm die voor u het meest geschikt is, is geheel afhankelijk van uw situatie. Twijfelt u? Neem contact op met onze opleidingsadviseurs, zij denken graag met u mee!

Een uitgebreide analyse

Gedurende de training is er de mogelijkheid om samen met onze vakspecialist uw beschikbare energierekeningen, meetdata, meterstanden, data van meetdiensten en overige beschikbare informatie te analyseren.

Praktische informatie

De financiële investering voor de training Energie beheer Gebouwen bedraagt 1450 euro per persoon exclusief btw. Dit betreft de prijs voor een on-thejob-training. Wilt u meer informatie over de prijs van een incompany training? Neem dan contact met ons op.

 

Inschrijven

Inschrijven opleiding
Opleidingsdatum stemmen we samen met u af!

Direct contact