Opleidingen

Vertrouwenspersoon opleiding

Vanaf 5 juni vinden onze opleidingen en trainingen weer fysiek plaats.
3 lesdagen
1145,- euro excl. btw.

Kader biedt drie verschillende opleidingen omtrent het werkveld van de Vertrouwenspersoon. Naast de reguliere opleiding Vertrouwenspersoon, bieden wij een introductie Vertrouwenspersoon en de Masterclass Vertrouwenspersoon Juridische actualiteiten. Hierdoor is er altijd een opleiding die aansluit bij uw behoefte!

De opleiding Vertrouwenspersoon bestaat uit drie lesdagen. Tijdens de 1e lesdag wordt er stil gestaan bij de praktische invulling van de rol, de taken en het werkveld van de Vertrouwenspersoon binnen een organisatie. In de tweede en derde lesdag van de opleiding wordt de juridische kant van de rol van de vertrouwenspersoon binnen een organisatie uitgediept. Tevens wordt uitgebreid stil gestaan hoe je als Vertrouwenspersoon de organisatie kan adviseren op het vlak van Ongewenste Omgangsvormen en Integriteit.

Het resultaat van de opleiding

Naast het kunnen vervullen van opvang en begeleiding binnen de organisatie, leert u tijdens de opleiding Vertrouwenspersoon tevens de rol van doorverwijzer, (juridische) kennisbron en adviseur van de organisatie op het gebied van Ongewenste Omgangsvormen en Integriteit te vervullen. U bent in staat om alle aspecten van de rol van Vertrouwenspersoon Ongewenste Omgangsvormen en Integriteit (VPO&I) te vervullen.

Is deze opleiding geschikt voor mij?

Wilt u aan de slag als Vertrouwenspersoon en/of borgen dat uw organisatie kennis heeft van het juridische kader rondom het aanstellen van
een Vertrouwenspersoon? Dan is deze opleiding zeker geschikt!

Praktische informatie

De financiële investering voor de driedaagse introductie Vertrouwenspersoon bedraagt 1145 euro per persoon exclusief btw.

Incompany training

De opleiding Vertrouwenspersoon verzorgen wij  ook incompany. Wij maken de opleiding volledig op maat en stemmen deze af op uw wensen. Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Wat vindt u in onze brochure?

Download de brochure van onze opleidingen tot Vertrouwenspersoon en lees alles over het programma, de doelgroep en een uitgebreide beschrijving van de opleiding.

Inschrijven

Inschrijven opleiding

Beschikbare startdata:

Direct contact