Over Kader

Kader helpt organisatiedoelstellingen te realiseren op het gebied van kwaliteit, veiligheid en arbo, milieu en MVO en informatiebeveiliging. Dat doen wij door advies, begeleiding, opleidingen, interim- en software oplossingen.

Gestart in 1994, is Kader anno 2021 een organisatie met ruim 200 medewerkers verdeeld over:

Kader heeft diverse vestigingen verspreid over Nederland.

De veiligheid en gezondheid van onze medewerkers, opdrachtgevers, deelnemers en leveranciers staat voorop. Wij volgen strikt de recente landelijke maatregelen zoals door de Rijksoverheid naar buiten gebracht. Lees meer

Kader_25_jaar-1

Waarom kiest u voor Kader?

  • Vakinhoudelijke docenten
  • Persoonlijke aandacht
  • Verschillende leslocaties
  • All-in prijs, geen verrassingen achteraf
  • Gecertificeerde opleidingen

Opleidingen en incompany trainingen

Ook voor bedrijfstrainingen en incompany trainingen kunt u bij ons terecht. Wij maken de incompany trainingen volledig op maat voor uw organisatie. Alle opleidingen zijn zowel via open inschrijving als incompany training te volgen. De lesstof wordt continue geactualiseerd aan de hand van de nieuwste ontwikkelingen. Ook veranderende wet- en regelgeving en vragen van opdrachtgevers en deelnemers worden toegepast in de opleidingen.

Onze opleidingen

EPA

EPA opleidingen
Deelnemers voor een EPA cursus kunnen werken bij bijvoorbeeld ingenieursbureaus, bouwkundige adviesbureaus, architectenbureaus, installatiebureaus, makelaarskantoren, woningcorporaties, gemeentes etc. De opleidingen zijn tevens geschikt voor mensen die zelfstandig aan de slag willen als EPA-W adviseur.
Overzicht EPA opleidingen

Veiligheidskunde

Het belang om gevaren te herkennen, risico’s in te schatten en passende maatregelen te nemen, wordt dagelijks groter. Leer management- en adviesvaardigheden en breng Veiligheidskunde naar een hoger niveau.
Overzicht Veiligheidskundige opleidingen

Veiligheid & Arbo

Volg één van onze 20 opleidingen op het gebied van Veiligheid & Arbo. Van Preventiemedewerker/ VGM coördinator tot Arbocoördinator. Van VCA opleidingen tot Asbestopleidingen. En van Project veiligheid tot NEN 3140.
Overzicht Veiligheid & Arbo opleidingen

Milieu

Maak milieuzorg onderdeel van uw bedrijfsvoering en leer hoe u een milieumanagementsysteem opzet. Kies voor de opleiding Milieucoördinator, Cursus DLP of de incompany CO2 cursussen.
Overzicht Milieu opleidingen

Kwaliteit

Verhoog het kwaliteitsbewustzijn binnen de organisatie met onze praktijkgerichte opleidingen. U leert wat het belang is van kwaliteitszorg en weet hoe u een kwaliteitszorgsysteem opzet en beheerst. U leert hoe u interne audits uitvoert en weet hoe u de ISO norm toe kunt passen in de praktijk.
Overzicht Kwaliteitsopleidingen

Voedselveiligheid

Voedselveiligheid wordt steeds belangrijker! Iedere fout binnen de voedselindustrie kan cruciale gevolgen hebben. Daarom is het van essentieel belang om fouten te voorkomen. Kader biedt de praktische cursus Voedselveiligheid aan. De cursus Voedselveiligheid maakt onderdeel van een HACCP plan en is een verplicht onderdeel bij HACCP certificering.
Overzicht Voedselveiligheidsopleidingen