Kader Group verbetert de kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid van organisaties, zodat een ieder goed kan zorgen voor mens, milieu en maatschappij. Dat doen we met onze consultancy & interim diensten, digitale oplossingen en opleidingen op de gebieden kwaliteit, veiligheid & gezondheid, cyber security en milieu & duurzaamheid. Onze missie: het creëren van een veilige en duurzame leefomgeving om door te geven aan toekomstige generaties. We zijn daarin pragmatisch, innovatief, persoonlijk en vakkundig.  

Kader Group startte in 1994 en bestaat inmiddels uit ruim 200 gedreven medewerkers. Vanuit onder meer 3 business units helpen wij onze opdrachtgevers bij te dragen aan een betere leefomgeving: 

Onze verschillende merken: 

Academy Consultancy & Interim Digital 
Kader Opleidingen Kader HSE Management Smile Software 
Copla Kader Advies Raatwerk (AMS)
D&F Safety Academy D&F Consulting SmartManSys
AAB Training en Opleiding D&F Safety Culture  
 ZBC  
Nedcon
DON bureau
BMGRIP
BCM

Onze toegevoegde waarde

 • Persoonlijk
  Wij staan voor persoonlijke aandacht! Door informeel contact en een flexibele instelling, zijn we er echt voor jou als deelnemer. We staan dichtbij en begrijpen wat er nodig is.
 • Innovatief
  We blijven continu verbeteren en ontwikkelen. Onze opleidingen zijn altijd actueel. Wij kijken vooruit en denken buiten de bestaande kaders.
 • Pragmatisch
  Wij maken complexe materie begrijpelijk. Staan voor wat we zeggen. Gaan doelgericht aan de slag.
 • Vakkundig
  Kennis en kunde staan hoog in het vaandel. Iedere docent is specialist binnen het eigen vakgebied en brengt veel praktijkervaring met zich mee.