Middelbare Veiligheidskunde - MVK

De kennis was voor mij direct toepasbaar in de praktijk

De kennis was voor mij direct toepasbaar in de praktijk!

Door mijn werkgever werd ik gevraagd of ik interesse had om de functie van medewerker KAM te gaan vervullen. Ik wilde dat graag, maar had zeker behoefte aan theoretische kennis. Ik ben toen gaan zoeken welke opleidingen aansloten bij mijn vraag. Zodoende ben ik de Middelbare Veiligheidskunde opleiding gaan volgen bij Kader.

De opleiding is naar volle tevredenheid verlopen. Duidelijke en tijdige communicatie, flexibel. De lesmethode was praktisch en gestructureerd. Vanuit de wetgeving afdalen naar onderliggende richtlijnen en zo naar de praktijk. Er is ruimte voor onderling uitwisselen van ervaringen. Docenten en mede studenten brengen ieder eigen kennis en expertise mee en dit werd goed toegepast tijdens de lesdagen.

De kennis die ik tijdens de lessen heb opgedaan waren voor mij direct toepasbaar in de praktijk. Dit sloot perfect aan. Binnen de opleiding worden er veel onderwerpen geraakt, van gevaarlijke stoffen tot machineveiligheid en van ergonomie tot brandveiligheid. Al deze onderwerpen kom ik ook in de praktijk tegen.

Naast praktische kennis die mij breed inzetbaar maken binnen de organisatie, mag ik namens de organisatie tevens de functie van VGM functionaris vervullen door het behalen van het MVK diploma. (Dit is een eis uit de VCA norm en de organisatie huurde hiervoor tot op heden een externe MVK-er in).

Mijn ervaring met Kader beschrijf ik als uitstekend! Goed bereikbaar en ook de mentor en opleidingscoördinator zijn altijd goed bereikbaar.

Anita van der Staak, De kennis was voor mij direct toepasbaar in de praktijk

9,2