Middelbare Veiligheidskunde - MVK

EVAO/Eggink Veiligheids Advies en Ondersteuning

Er wordt altijd rekening gehouden met de belangen van de cursisten

Veiligheid neemt een steeds belangrijkere rol in de dagelijkse werkzaamheden, maar ook privé. Om hier een bijdrage te kunnen leveren, heb ik gekozen voor de Middelbare Veiligheidskunde opleiding, die handvaten geeft bij dagelijkse terugkerende veiligheidsissues op de werkplek.

De opleiding is naar tevredenheid verlopen. Ook de lesmethode was prima. Goede combinatie van theorie en praktijk, ervaren docenten uit de praktijk, aangevuld met deskundigen, die ook nog eens e.e.a. goed over kunnen brengen aan een gemêleerd gezelschap van jong en oud. Begeleiding was ook prima. Ik heb nooit tevergeefs een beroep gedaan op ondersteuning van de scriptiebegeleider en ook van de opleidingscoördinator altijd alleen maar hulp en begrip gekregen. Er wordt altijd rekening gehouden met de belangen van de cursisten. Echt goed!

Na het volgen van deze opleiding kan ik mij als ZZP-er aantrekkelijker in de markt zetten en hoop ik op deze manier een extra mogelijkheid te hebben om werk binnen te halen, als extra aanvulling op mijn overige activiteiten.

Jan Eggink, EVAO/Eggink Veiligheids Advies en Ondersteuning

8,0