Middelbare Veiligheidskunde - MVK

FrieslandCampina 2

Kader heeft goed geanticipeerd op de corona-crisis

Veiligheid is een belangrijk onderdeel van mijn werkzaamheden bij FrieslandCampina Laboratory & Quality Services. Door mijn leidinggevende ben ik gevraagd om de MVK opleiding bij Kader te gaan volgen als onderdeel van FrieslandCampina om sterker te staan op het gebied van veiligheid. Voor aanvang van deze opleiding was er slechts één veiligheidskundige binnen LQS.

Over de opleiding ben ik erg tevreden. Tijdens de opleiding kom je er achter dat bepaalde zaken binnen de organisatie goed op de rails staan en dat er op sommige punten nog verbeterd kan worden. Naast mijn positieve ervaringen met de opleiding is ook de ondersteuning van o.a. de opleidingscoördinator erg goed te noemen. Vragen worden snel beantwoord, waardoor je snel weet waar je aan toe bent.

De lesmethode heb ik als positief ervaren. De lessen zijn gegeven door vakspecialisten die veel kennis hebben over hun expertise. Kader heeft goed geanticipeerd op de corona-crisis door gebruik te maken van de moderne communicatiemiddelen zoals Microsoft Teams. Hierdoor kon ik mijn scriptie presenteren en verdedigen zonder vertraging op te lopen bij het afronden van de opleiding. Top!

Na het volgen van deze opleiding is mijn kennis enorm toegenomen, een grote meerwaarde. En hebben we nu twee veiligheidskundigen binnen de organisatie, wat een positieve ontwikkeling op het gebied van veiligheid is.

De opleiding heeft voldaan aan mijn verwachting en heeft mij vele nieuwe kennis gebracht op het gebied van veiligheid!

Wilco de Bruin, FrieslandCampina 2

8,0