Middelbare Veiligheidskunde - MVK

G4S Nederland

‘Kader besteedt duidelijk aandacht aan lesstof en aan student’

Ik ben de Middelbare Veiligheidskunde opleiding gaan volgen voor een stuk uitbreiding als veiligheidsconsultant. Hiernaast is het hebben van een MVK-diploma een veelgevraagd diploma bij de inzet binnen de petrochemie, waarbinnen ik ook ingezet word. Als laatste is dit een vereiste vanuit de CROW 400, om startwerkinstructies te mogen geven bij werkzaamheden met vervuilde grond.

Het overgrote deel van de opleiding is naar tevredenheid verlopen. Lessen waren goed te volgen en de docenten kwamen duidelijk met veel expertise uit het werkveld. Het was te zien dat er zeer nauwkeurig aandacht besteed wordt aan de inhoud van de opleiding. Een praktische lesmethode, met een goed gegronde basis vanuit wetgeving, ervaring en de realiteit van veiligheid.

Kader is een organisatie die duidelijk aandacht besteedt aan haar lesstof, maar ook aan de student. Voor hulp kan je altijd bij hen terecht. Daarnaast beschikt Kader over een duidelijk en praktisch online platform, waar lesstof altijd op tijd op staat. Hiernaast maakt Kader het heel duidelijk wat er nu precies van de student verwacht wordt.

De toegevoegde waarde voor mij is dat ik nu verdieping op het gebied van Arbo, veiligheid en gezondheid heb. Deze kennis wil ik als Veiligheidskundige paraat hebben, sinds ik ook als aanspreekpunt voor veiligheid functioneer binnen de organisatie. Hiernaast biedt het ook mogelijkheden verder in het werkveld en is het een perfecte basis voor het later volgen van de HVK opleiding. Mijn organisatie kan mij nu als volwaardig en gediplomeerd MVK’er inzetten.

Sebastiaan Boer, G4S Nederland

9,0