Middelbare Veiligheidskunde - MVK

Kader heeft oog en begrip voor de praktijk van de dag

Kader heeft oog en begrip voor de praktijk van de dag

Ik ben de Middelbare Veiligheidskunde opleiding gaan volgen om mijn kennis uit te breiden, door te groeien en inzetbaar te zijn in een bredere markt.

De opleiding is zeker naar tevredenheid verlopen, de informatie was duidelijk, de opleiding was goed georganiseerd en de lesdagen goed verzorgd. De scriptiebegeleiding was prima met goede tips, zeker aangezien het voor mij de eerste keer was dat ik een scriptie moest schrijven. Het examen, ondanks de Corona, verliep prima via de computer en de scriptieverdediging was gelukkig ‘’on site’’ i.p.v. via de computer en verliep prima. De lesmethode past goed bij mijn situatie, duidelijk lesmateriaal dat ik zelf in kan plannen, flexibel in de lesdagen was erg belangrijk voor me om het met mijn werk te plannen. De docenten zijn kundig en hebben veel praktijk ervaring.

De meerwaarde voor mij als ZZP-er van de opleiding is het uitbreiden van mijn kennis, doorgroeien en inzetbaar te zijn in een bredere markt.

Kader heeft oog en begrip voor de praktijk van de dag en was te alle tijden bereid om de opleiding zo aan te passen dat dit met mijn werk als zelfstandige te combineren is. Goede bereikbaarheid en persoonlijk contact wanneer dat nodig is. Ik zal zeker Kader weer benaderen voor een vervolg opleiding.

Wessel Deen, Kader heeft oog en begrip voor de praktijk van de dag

8,5