Middelbare Veiligheidskunde - MVK

Kwaliteit en persoonlijke begeleiding is van essentieel groot belang

Als ik in de toekomst nog een opleiding zal gaan volgen, dan doe ik dat zeker bij Kader.

Aangezien veiligheid bij mij hoog in het vaandel staat was ik in 2018 op zoek om mijzelf meer te gaan ontwikkelen op het gebied van veiligheid. Zodoende ben ik de Middelbare Veiligheidskunde opleiding gaan volgen bij Kader.

De opleiding die ik in Zeist heb gevolgd is bij mijzelf naar volle tevredenheid verlopen, gesteund door professionals die met veel toewijding les hebben gegeven. Als er vragen waren na de les kon er altijd een beroep worden gedaan voor extra uitleg. De online mijnKader is erg plezierig om mee te werken, je bent hierdoor altijd op de hoogte van de status. Zoals ik hierboven al eerder refereerde zijn de docenten professionals en mijn ervaring is dat de docenten erg gepassioneerd in hun vakgebied zijn om hun ervaringen met de cursisten te delen, ik ervaar dit als zeer plezierig. Ik kijk terug op een goede en leerzame periode. Ook de verzorging van de catering was geweldig.

Ik zie zeker veel meerwaarde in deze opleiding. De vele facetten die aan de orde zijn gekomen zijn van grote toegevoegde waarde, waardoor ik een geheel andere kijk heb gekregen van al die onderdelen die aan de orde zijn gekomen, een verrijking van het geheel. Deze opleiding heb ik op persoonlijke titel gevolgd. Ik merkte wel dat in mijn huidige organisatie (directie) de laatste periode veel belangstelling toonde toen de opleiding zijn einde naderde!

Als ik in de toekomst nog een opleiding zal gaan volgen, dan doe ik dat zeker bij Kader. Hou dit vol! Kwaliteit en persoonlijke begeleiding is van essentieel groot belang. Wellicht kan naar de groepsgrootte gekeken worden, soms waren er momenten dat er erg veel interrupties waren.

Jeanet de Mari, Kwaliteit en persoonlijke begeleiding is van essentieel groot belang

10