Middelbare Veiligheidskunde - MVK

Lesgegeven door mentoren uit de praktijk met veel kennis!

Lesgegeven door mentoren uit de praktijk met veel kennis!

Na o.a. de Vapro A en B opleidingen te hebben afgerond ben ik gestart als “Stopcoördinator” om het geplande onderhoud aan onze installaties te coördineren. Dit doen we vanuit productieoogpunt met een scherpe blik richting veiligheid.

Vanuit deze functie heb je een grote verantwoordelijkheid om bijvoorbeeld een veilige werkplek te leveren aan de mensen welke werkzaamheden verrichten in de stops. Om meer inzicht te krijgen in deze verantwoordelijkheden leek mij de opleiding MVK een mooie aanvulling.

Ik ben gestart in 2019 te Assen samen met een leuke en gemotiveerde groep. Ook was er grote verscheidenheid in de dagelijkse werkzaamheden en de redenen waarvoor er voor de opleiding gekozen was. Ik vond dit zeer interessant.

Er werd a.d.h.v. een PowerPointpresentatie les gegeven door mentoren uit de praktijk met veel kennis op de specifieke onderwerpen. Ook was er voldoende tijd om te discussiëren en voor vragen. Deze manier van lesgeven vond ik zeer prettig.

Ook het contact via mail liep goed en er werd netjes en op tijd gereageerd. Momenteel ben ik nog zoekende hoe ik mijn opleiding in de praktijk toe kan passen. Dit komt o.a. omdat ik niet in functie als veiligheidskundige ben. Wel heeft het mij meer inzicht gegeven, ook in de verbeterpunten. Ik merk dat ik deze verbeterpunten beter kan toelichten en onderbouwen waardoor deze makkelijker geaccepteerd worden.

Dennis Moes, Lesgegeven door mentoren uit de praktijk met veel kennis!

9,0