Middelbare Veiligheidskunde - MVK

OndersteuningService

Duidelijk, overzichtelijk, voldoende naslagwerk en altijd iemand die je kunt benaderen voor advies en om te sparren

Mijn interesse in de opleiding tot MVK is ontstaan nadat ik de BVK-cursus gevolgd had (ook bij Kader Academy); daar raakte ik enthousiast over het vakgebied veiligheid. Veiligheid stond altijd al hoog op mijn lijstje en om een verandering in mijn carrière te maken, heb ik besloten om definitief de veiligheid in te gaan.

De opleiding is naar tevredenheid verlopen. In de lastige periode van COVID-19 waarbij alle lessen online gegeven zijn, is er door Kader alles aan gedaan om deze zo goed mogelijk te laten plaatsvinden. Ook als er een lesdag niet naar tevredenheid is verlopen, wordt er alles aan gedaan om de cursist(en) zo goed mogelijk te ondersteunen dan wel een volledige lesdag opnieuw te geven. Het is een fijne manier waarop er wordt lesgegeven. Duidelijk, overzichtelijk, voldoende naslagwerk en als je er toch even niet uitkomt is er altijd iemand die je kan benaderen voor advies en om even mee te sparren.

Wat de opleiding mij gebracht heeft, is een solide basis van kennis die je nodig hebt om het vak als veiligheidskundige te kunnen uitvoeren, alle handreikingen en extra documenten die beschikbaar zijn worden ook ter beschikking gesteld vanuit de opleiding. Ook na de lesdag komt er extra informatie over de dag zelf. Als zelfstandig ondernemer heeft het mij nieuwe inzichten en nieuwe mogelijkheden gegeven om mijzelf te ontplooien.

De ervaring met Kader is heel goed geweest, een fijne instelling om mee te werken, zou ze zeker aanraden bij mensen die opzoek zijn naar opleidingen zoals Kader in het programma heeft.

Erik Ramaker den Ouden, OndersteuningService

9