Middelbare Veiligheidskunde - MVK

P&O Ferrymasters

Het klassikaal samenwerken heeft er voor gezorgd dat je de meningen van anderen beter in gaat zien.

Vanuit mijn rol Risk and Compliance wilde ik mij verder ontwikkelen op het gebied van veiligheid, zodoende ben ik de Middelbare veiligheidskunde opleiding gaan volgen bij Kader.

De opleiding is uitstekend verlopen en tijdens de COVID pandemie heeft Kader snel geschakeld naar digitaal lesgeven. Ook de lesmethode is mij heel goed bevallen, duidelijke uitleg en goede kwaliteit van lesstof in combinatie met goede lesboeken is die opleiding mij uitstekend bevallen. Ik ben mijzelf al aan het oriënteren op een vervolg studie bij Kader, daar lijkt mij de nieuwe opleiding tot KAM Coördinator heel interessant.

Het klassikaal samenwerken heeft er voor gezorgd dat je de meningen van anderen beter in gaat zien, waardoor je door middel van een docent uiteindelijk het complete plaatje ziet. Bij elk thema kregen wij een andere docent en die verstonden hun vakgebied uitstekend. Omdat ik het MVK diploma heb behaald is mijn rol binnen de organisatie groter geworden.

Ik heb zeer prettige gesprekken gehad met de opleidingsadviseurs en opleidingscoördinator van Kader, mijn ervaring met Kader kan ik omschrijven als zeer prettig en ik kan Kader zeker aanbevelen!

Marco Kruik, P&O Ferrymasters

8.5