Praktijkgerichte opleiding met goede persoonlijke begeleiding

Praktijkgerichte opleiding met goede persoonlijke begeleiding

Als afgestudeerde van de opleiding integrale veiligheid was het moeilijk werk te vinden. De concurrentie op de krappe arbeidsmarkt was groot en als starter miste ik relevante werkervaring. Uiteindelijk besloot ik de opleiding MVK van Kader te volgen.

Tijdens de opleiding MVK heb ik veel praktijkkennis opgedaan. Dat was erg waardevol omdat deze kennis direct inzetbaar is en bovendien veelgevraagd is vanuit het werkveld. De verschillende vakdocenten behandelden de lesstof op een aangename en interactieve manier. Zo was er veel ruimte voor vragen en de behandeling van cases. Maar Kader ging verder dan het opleiden tot MVK-er. Gedurende de opleiding kreeg ik veel persoonlijke begeleiding en heeft Kader zelfs met mij meegezocht naar een geschikte baan.

Nu, twee maanden na afronding van de opleiding heb ik een mooie baan als adviseur Veiligheid & Gezondheid bij een vooraanstaand ingenieursbureau. Ik kan nu met zekerheid zeggen dat het een goed besluit was de opleiding MVK van Kader te volgen! Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren. Mocht ik in de toekomst door kunnen groeien tot HVK-er dan zal ik zeker aan de opleiding HVK van Kader denken!

anoniem
Peter Struijs,