Hogere Veiligheidskunde - HVK

Reym B.V.

Na 10 jaar MVK’er te zijn was het nu tijd voor de HVK!

Om meer verdieping te krijgen in het vak als veiligheidskundige ben ik de Hogere Veiligheidskunde opleiding gaan volgen bij Kader. Na 10 jaar MVK’er te zijn, vond ik dit het juiste moment. Ook heeft het meerwaarde voor het bedrijf Reym waar ik voor werk.

Ik ben zowel over de MVK als de HVK opleiding erg tevreden. Ik heb het als informatie ervaren. Duidelijke lessen, met wel af en toe een docent die niet geheel duidelijk was en te snel door de materie heen ging. Dit is ook aangegeven na de betreffende opleidingsdagen. Heldere overgang van de diverse modules. Prettige opleidingslocatie en zeer heldere terugkoppeling na het inleveren van een opdracht, vanuit Kader.

Ik heb meer kennis gekregen van de verschillende onderzoeksmethodes, industriële veiligheid e.d.. Daarnaast vond ik ‘’veiligheid en de mens’’ in het begin erg zweverig maar zeker nuttig. Goed om een juist zelfbeeld te hebben om als veiligheidskundige aan het werk te gaan. De meerwaarde voor mijn organisatie is dat ze meerdere kanten met mij op kunnen en het goed over komt tijdens klantcontacten.

Ronald Sneek, Reym B.V.

8,0