Middelbare Veiligheidskunde - MVK

Safetyprepare 2

Duidelijke en overzichtelijke lesstof!

Mijn zoektocht naar een veiligheidskundige opleiding heeft niet lang geduurd, mijn partner Mark van den Broek was me al voor en heeft zowel de MVK als de HVK opleiding met succes afgerond bij Kader. Ik heb zijn traject op de voet gevolgd en mijn interesse naar het volgen van de Middelbare Veiligheidskunde opleiding was gewekt.

De inmiddels bij mij bekende prettige communicatie met de backoffice binnen Kader en de volgens mijn partner goede begeleiding van de mentoren was voor mij de toegevoegde waarde om te kiezen voor Kader.

De lessen heb ik met veel interesse gevolgd, de lesstof was duidelijk en overzichtelijk en werd gegeven door mentoren met ervaringen uit de praktijk. De theorie om de lesdag voor te bereiden was in een online leeromgeving terug te vinden als ook in de dikke boeken die je thuisgestuurd krijgt samen met een heldere lesplanning zodat je weet waar je aan toe bent en je je tijdig voor kunt bereiden.

De lesstof kon ik gelijk in de praktijk bij onze klanten toepassen wat dus zeker een toegevoegde waarde was voor mijn organisatie.

Het volgen van de MVK opleiding bij Kader was voor mij een leuke leerzame tijd samen met een gezellige groep gelijkgestemden medecursisten.

Irenza van den Broek, Safetyprepare 2

9,0