Middelbare Veiligheidskunde - MVK

Van BVK naar MVK – een meedenkende organisatie

Van BVK naar MVK – een meedenkende organisatie

Binnen onze organisatie worden er zeer veel inspanningen gedaan omtrent het borgen van veiligheid. Veiligheid staat zeer hoog op de agenda bij de gehele organisatie (en klanten). Onze organisatie heeft intern zeer veel eisen, ook dienen we te voldoen aan de EHS eisen van de klant en uiteraard de nationale wet- en regelgeving.

De BVK opleiding was om een eerste officiële kennismaking te hebben met het vakgebied van een veiligheidskundige. Mijn functie werd op dat moment uitgebreid met een deel EHS verplichtingen. De BVK opleiding gaf hiervoor voldoende handvatten om de functie op dat moment goed uit te kunnen voeren.

De reden dat ik ben doorgestroomd naar de BVK opleiding is dat dit een minimale eis is voor de nieuwe functie van Senior Q&EHS Specialist. De meerwaarde van de MVK opleiding vind ik de meer gedetailleerde informatie en achtergrondkennis, om de specifieke vraagstukken waar wij als organisatie tegenaan lopen te kunnen beantwoorden. Voor de organisatie is het van belang dat er nu een gesprekspartner op niveau is met de overige partijen/klant.

De insteek van Kader vind ik een zeer fijne methode, met specifieke vakspecialisten. Docenten met zeer veel kennis en kunde om het vakgebied & de lesstof goed over te kunnen brengen naar de cursisten. Mijn ervaring met Kader is zeer positief, een meedenkende organisatie, staat open voor vragen en opmerkingen en zeer klantgericht.

Amber Lookermans, Van BVK naar MVK – een meedenkende organisatie