Middelbare Veiligheidskunde - MVK

VERWATER B.V.

Bij de les blijven

Ik ben nu al 12 jaar werkzaam als HSE Coördinator bij Verwater B.V. zonder MVK-diploma, dus was het hoog tijd om dit diploma nu eindelijk eens te behalen.

Ik was voor deze opleiding bij Kader al een MVK-opleiding begonnen bij een andere opleider maar door een administratief probleem bij de opleider kon ik deze niet afmaken. Ik ben daarna weer opnieuw begonnen en heb toen voor Kader gekozen, en dat is de beste keuze geweest die ik had kunnen maken.

De opleidingsmethode met de zeer ervaren docenten heb ik als zeer prettig ervaren. De theoriedagen en de bijbehorende studieopdrachten (safety games) waren zeer interessant en leuk om te doen.

Bij de andere opleider moest ik maandelijks één keer naar een lesdag, Kader heeft wekelijkse lesdagen wat ik als zeer prettig heb ervaren, je wordt daardoor getriggerd om ‘bij de les te blijven’ en niet te verslappen met de studie en de verschillende lesmodules. De persoonlijke online omgeving (Mijn Kader) waar je alle informatie en lesgegevens kan terug vinden is prettig en makkelijk om mee te werken, daardoor wordt het inleveren van o.a. de lesopdrachten (Safety games), het scriptie voorstel, de concept scriptie en de definitieve scriptie zeer eenvoudig.

De verschillende docenten zijn zeer kundig en behulpzaam en alle lof voor de mentor (Bas) die mij tijdens het schrijven van mijn scriptie heeft begeleid, wat een geduld heeft die man, de lat lag hoog maar met zijn goede feedback heb ik me er telkens weer doorheen geworsteld.

Kader heeft door heel Nederland opleidingslocaties, ik ben zelf bij twee locaties geweest, Breda en Ridderkerk, beide prettige leslocaties met zeer goede leslokalen die over diverse faciliteiten beschikken zoals een beamer met projectiescherm, een flipover bord en koffie- en thee. Ook de catering voor de lunch was uitstekend. De locaties hebben voldoende parkeergelegenheid en zijn goed bereikbaar.

Met Kader heb ik gekozen voor een zeer professionele en meedenkende opleidingsorganisatie met even professionele docenten en medewerksters die altijd zeer flexibel open staan voor vragen en opmerkingen en mij altijd vriendelijk van de juiste informatie voorzagen, zowel telefonisch, via e-mail als ook via de online omgeving.

Mijn ervaring met Kader is zeer positief, ik zal dan ook als een goed ambassadeur Kader altijd aanbevelen!

Mike van den Enden, VERWATER B.V.

10