Middelbare Veiligheidskunde - MVK

Woonstede

Erg tevreden over de ondersteuning

Ik ben preventiemedewerker bij woningcorporatie Woonstede. Onze technische dienst is VCA gecertificeerd en ik coördineer hiervoor de Arbo zaken. Ik had behoefte aan meer kennis op het gebied van veiligheid en Arbowetgeving, vandaar dat ik de MVK opleiding bij Kader ben gaan volgen. Ik ben heel tevreden over de opleiding en ondersteuning van Kader. De opleiding is goed georganiseerd. Docenten beschikken over veel praktijkervaringen. Huiswerkopdrachten worden op tijd nagekeken en van tips en opbouwende kritiek voorzien.
Ik heb door deze opleiding meer kennis van veiligheid en wetgeving. Als ik vragen heb, weet ik waar ik het antwoord kan vinden. Ik weet de weg in de wetteksten. Woonstede bespaart kosten doordat ik nu zelf de RI&E uitvoer en er geen externe ondersteuning voor VCA meer nodig is. Daarnaast is er meer aandacht voor de veiligheid van de medewerkers.
Iedere les wordt een veiligheidskundig onderdeel behandeld door een specialist in het betreffende vakgebied. De theorie wordt behandeld en is aandacht voor het toepassen van deze theorie in de praktijk. Dit komt ook terug in de huiswerkopdrachten. Deze opdrachten worden digitaal ingezonden en door de docent beoordeeld en van commentaar voorzien. De opleiding wordt afgesloten met een schriftelijke examen en een afstudeerscriptie.

Nancy Kuiper is door Kader voorgedragen voor de NVVK scriptieprijs.

“Je bent door Kader voorgedragen voor de NVVK scriptieprijs, hoe heb je dit ervaren?”
Ik vond het een hele eer dat ik door Kader ben voorgedragen voor de NVVK scriptieprijs. Het is ontzettend leuk om te zien dat anderen jouw werk zo waarderen. Daarnaast zorgt de nominatie voor een hernieuwde belangstelling voor de scriptie (en het scriptieonderwerp).

Nancy Kuiper, Woonstede