Blog

Goed verzorgde opleiding!

Cursus Preventiemedewerker
Goed verzorgde opleiding waar je mee verder kunt.
Rianne van der Stouw, Wolters kunststoffen

Veel kennis opgedaan in korte tijd!

Cursus Preventiemedewerker
Goed, in korte tijd veel kennis opgedaan. Leuk om ook andere bedrijfstakken te zien werken aan veiligheid.
J.H. Babois, v/d Wiel BV

Goede aanpak voor gezond en veilig werken is belangrijk!

Cursus Preventiemedewerker
De cursus Preventiemedewerker ben ik gaan volgen, omdat ik een goede aanpak voor gezond en veilig werken belangrijk vind.  Tevens was er nog niet een Preventiemedewerker binnen onze firma. Ik vond de cursus erg interessant en de leraren maakten het ook interessant. Naast dat het al enige tijd verplicht is om een Preventiemedewerker binnen het bedrijf te hebben is het ook van belang dat iemand binnen het bedrijf anderen kan adviseren over de arbeidsomstandigheden. Dit is voor de organisatie dan ook de meerwaarde van de cursus Preventiemedewerker. Voor mij zit de meerwaarde van de cursus er in dat ik in de praktijk meer let op de dagelijkse veiligheid en gezondheid dan voorheen. Ook probeer ik waar nodig medewerkers te adviseren.
Roald Gils, Project Support Nederland

Heldere uitleg, leuke manier van overbrengen

Cursus Preventiemedewerker
Gezien onze vorige preventiemedewerker ontslag had genomen ben ik de Preventiemedewerker opleiding bij Kader gaan volgen. Ik kom regelmatig op projecten en heb ook met andere KAM zaken te maken. De opleiding is naar tevredenheid verlopen, onder andere door de heldere uitleg, de leuke manier van overbrengen en samen werken. De handvatten voor werkbezoeken/inspecties zijn voor mij de grootste meerwaarde van de opleiding, voor de organisatie zijn er nu meerdere aanspreekpunten en mogelijkheden tot werkbezoeken. Mijn ervaring met Kader kan ik omschrijven als goed en positief
Daphne Sijtsma, Koninklijke Smals NV

Goede steun in de rug voor motivatie

Cursus Preventiemedewerker
Ervaring opleiding: Als leerzaam, en een goede steun in de rug om gemotiveerd, en onderbouwend te werken aan een veilig, gezond, en milieuverantwoord werken klimaat. Ik vond het top!
dhr. Jeff Thielen, Manager bij Gunco

Handig voor in de praktijk

Cursus Preventiemedewerker
Positief, aansluitend op het uitvoeren van mijn werkzaamheden. Naslagwerk goed, handig voor in de praktijk.
Dhr. R.T. Menger, Preventiemedewerker bij Kema