Veiligheid & Arbo

Veiligheid & Arbo opleidingen

Arbeidshygiëne
Arbeidshygiëne stelt zich ten doel medewerkers te beschermen tegen werkgerelateerde gevaren die op langere termijn gezondheidsschade kunnen veroorzaken.
Middelbare Arbeidshygiëne

Wilt u aan de slag met de operationele gevaren en risico’s op het vlak van chemische, biologische en fysische aspecten en fysieke belasting?

arbo
Als Arbocoördinator bent u breed inzetbaar en volwaardig gesprekspartner voor het arbobeleid, gezondheid en verzuim.
.
vca
De VCA opleidingen worden met een landelijk erkend VCA examen afgesloten. Het behalen van een VCA diploma is een eis binnen VCA en VCU gecertificeerde bedrijven.
Preventiemedewerker
Leer in twee dagen alles op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Volg de cursus Preventiemedewerker, leer over arbeidsrisico’s en voer een TRA uit.
Om als organisatie waardevolle informatie op de juiste wijze te beschermen is het belangrijk om informatiebeveiliging goed geregeld te hebben.
397x188 keurmeester 2
Kader verzorgt keurmeesteropleidingen i.s.m. de VA-Keur. Dit is de periodieke veiligheidskeuring voor Arbeidsmiddelen door bedrijven aangesloten bij Fedecom.
Arbowet en regelgeving
Weet bij wetsartikelen de juiste toelichtingen in de wetgeving te vinden. Daarnaast behandelen we alle wetswijzigingen.
.
RI&E
Aan de slag met het identificeren, evalueren en beheersen van risico’s. Leer zelfstandig een RI&E uit te voeren en welke verdiepende RI&E’s moeten worden uitgevoerd.
Bijscholing voor Veiligheidskundigen
Volg de NEN 3140 cursus als incompany training. Onderken elektrische gevaren, keur arbeidsmiddelen en vaste installaties periodiek en voldoe aan de NEN 3140 norm.
Projectveiligheid
Leer hoe u een project veiligheidstechnisch in goede banen leidt. Herken de gevaren en risico’s per projectfase!
.
vgm
Leer hoe u op operationeel niveau de arbeidsveiligheid waarborgt. U bent op de hoogte van de wet- en regelgeving en vertaalt deze naar uw eigen organisatie.

Opleidingen Veiligheid & Arbo

Bent u op zoek naar een Arbo cursus of Arbo opleiding? Kies voor de Veiligheid & Arbo opleidingen van Kader. Wij bieden o.a. Arbocoördinator, Preventiemedewerker, VGM coördinator, VCA opleidingen.

Incompany

Naast de reguliere open inschrijving Veiligheid & Arbo opleidingen kan Kader de opleidingen ook incompany (maatwerk) verzorgen. Vanaf 6 deelnemers is dit financieel interessant. Interesse? Vraag een offerte incompany aan!

Direct contact