Opleidingen

Keurmeester 400V specialisatie

2 lesdagen
€ 475,-
Alleen toegankelijk bij afronding van KLTP en/of KGM

In de K400V (Keurmeester 400V specialisatie) wordt u bijgeschoold t.b.v. de aspecten van het keuren van (complexere) elektrische apparaten volgens de wettelijke eisen zoals opgenomen in de Arbowet en onderliggende besluiten en regelingen.

Praktische informatie

De duur van de K400V opleiding bedraagt 2 lesdagen. Per week verzorgen we één lesdag van iedere keurmeesteropleiding. De duur van de opfristraining bedraagt 1 lesdag. De investering voor de tweedaagse K400V opleiding bedraagt € 475,- per persoon exclusief btw. De investering voor de opfristraining bedraagt € 215,- per persoon exclusief btw.

Opfristraining

De duur van de opfristraining bedraagt 1 lesdag. De investering voor de opfristraining bedraagt € 215,- per persoon exclusief btw.
Inschrijven voor de Keurmeester 400V Specialisatie opfristraining kan via VA-Keur.

Locatie

De Keurmeester 400V specilisatie opleiding wordt aangeboden in Dalfsen of Heukelum. Afhankelijk van de herkomstplaats van de meerderheid van de deelnemers wordt de locatie bekend gemaakt.

Voordelen VA-KeurVA-keur com-keur vca keuring

Als u over het VA-Keur beschikt, bent u bevoegd om de jaarlijks verplichte veiligheidskeuringen voor machines en arbeidsmiddelen uit te voeren. Met dit keurmerk toont uw bedrijf aan dat de wettelijke eisen worden gehanteerd.

Subsidie Keurmeester opleiding

Voor het aanvragen van subsidie voor de KLTP opleiding kunt u gebruik maken van verschillende subsidiemogelijkheden.

Incompany training

Wilt u een of meerdere Keurmeester opleidingen incompany volgen? Wij maken de opleidingen volledig op maat en stemmen deze af op uw wensen. Voor meer informatie, neem contact met ons op.

 

Inschrijven

Inschrijven opleiding

Beschikbare startdata:

Direct contact

Team keurmeesteropleidingen