Opleidingen

Keurmeester Elektro

2 lesdagen
€ 495,-
Alleen toegankelijk bij afronding van KLTP en/of KGM

In de KME (Keurmeester Elektro) wordt u bijgeschoold t.b.v. de aspecten van het keuren van (complexere) elektrische apparaten volgens de wettelijke eisen zoals opgenomen in de Arbowet en onderliggende besluiten en regelingen.

Praktische informatie

De duur van de losse KME opleiding bedraagt 2 lesdagen. Per week verzorgen we één lesdag van iedere keurmeesteropleiding. De duur van de opfristraining bedraagt 1 lesdag. De investering voor de tweedaagse KME opleiding bedraagt € 495,- per persoon exclusief btw. De investering voor de opfristraining bedraagt € 240,- per persoon exclusief btw.

Let op: deze training is alleen toegankelijk na afronding van de 3-daagse Keurmeester LTP en/of Keurmeester Grootmaterieel opleiding en afronding van deze KME is óók verplicht om uiteindelijk te mogen keuren volgens VA-Keur.

Checklist toelatingseisen keurmeesteropleidingen

Om toegelaten te kunnen worden tot de keurmeesteropleidingen dient uw keurmeester onderstaande vragen met ‘ja’ te kunnen beantwoorden.

Vraag 1: Beschikt u over een technisch diploma op minimaal niveau 2 (LTS niveau)
Vraag 2: Beschikt u over minimaal 3 jaar ervaring als monteur bij een ander bedrijf, of beschikt u over minimaal 1 jaar ervaring als monteur bij uw huidige werkgever?
Vraag 3: Heeft u samen met uw werkgever de werk ervaringslijst naar waarheid ingevuld? (lijst van VA-Keur)

Herinstructie

De duur van de opfristraining/herinstructie bedraagt 1 lesdag. De investering voor de herinstructie bedraagt € 240,- per persoon exclusief btw.
Inschrijven voor de Keurmeester Elektro herinstructie kan via VA-Keur.

Locatie

De Keurmeester Elektro opleiding wordt aangeboden in Dalfsen, Emmeloord of Heukelum. Afhankelijk van de herkomstplaats van de meerderheid van de deelnemers wordt de locatie bekend gemaakt, waar de locatie vooraf nog niet vastgesteld is.

Voordelen VA-KeurVA-keur com-keur vca keuring

Als u over het VA-Keur beschikt, bent u bevoegd om de jaarlijks verplichte veiligheidskeuringen voor machines en arbeidsmiddelen uit te voeren. Met dit keurmerk toont uw bedrijf aan dat de wettelijke eisen worden gehanteerd.

Subsidie Keurmeester opleiding

Voor het aanvragen van subsidie voor de KME opleiding kunt u gebruik maken van verschillende subsidiemogelijkheden.

Incompany training

Wilt u een of meerdere Keurmeester opleidingen incompany volgen? Wij maken de opleidingen volledig op maat en stemmen deze af op uw wensen. Voor meer informatie, neem contact met ons op.

 

Inschrijven

Inschrijven opleiding

Beschikbare startdata:

Direct contact

Team keurmeesteropleidingen