Opleidingen

Keurmeester Grootmaterieel

3 lesdagen
€ 1.210,- (€ 715,- voor KGM + € 495,- voor KME)

In de KGM (Keurmeester Grootmaterieel) opleiding wordt u geschoold met de aspecten van het keuren van groot materieel volgens de wettelijke eisen zoals opgenomen in de Arbowet en onderliggende besluiten en regelingen en de Wegenverkeerswet.

Praktische informatie

De duur van de KGM opleiding bedraagt 3 lesdagen. Per week verzorgen we één lesdag van iedere keurmeesteropleiding. De investering voor de driedaagse KGM opleiding bedraagt € 715,- per persoon exclusief btw. De investering voor de opfristraining bedraagt € 240,- per persoon exclusief btw.

Let op: sinds september 2019 is het verplicht om als keurmeester naast deze 3-daagse opleiding de 2-daagse Keurmeester Elektro (KME) te volgen, tenzij deze KME (of voorheen 400V) al eerder gevolgd is. Indien eerder gevolgd a.u.b. vermelden bij aanmelding.

Checklist toelatingseisen keurmeesteropleidingen

Om toegelaten te kunnen worden tot de keurmeesteropleidingen dient uw keurmeester onderstaande vragen met ‘ja’ te kunnen beantwoorden.

Vraag 1: Beschikt u over een technisch diploma op minimaal niveau 2 (LTS niveau)
Vraag 2: Beschikt u over minimaal 3 jaar ervaring als monteur bij een ander bedrijf, of beschikt u over minimaal 1 jaar ervaring als monteur bij uw huidige werkgever?
Vraag 3: Heeft u samen met uw werkgever de werk ervaringslijst naar waarheid ingevuld? (lijst van VA-Keur)

Herinstructie

De duur van de opfristraining/herinstructie bedraagt 1 lesdag. De investering voor de herinstructie bedraagt € 240,- per persoon exclusief btw.
Inschrijven voor de Keurmeester Grootmaterieel herinstructie opleiding kan via VA-Keur.

Locatie

De Keurmeester Grootmaterieel opleiding wordt aangeboden in Emmeloord, Dalfsen of Heukelum. Afhankelijk van de herkomstplaats van de meerderheid van de deelnemers wordt de locatie bekend gemaakt waar dit nog niet vooraf vastgesteld is.

Voordelen VA-KeurVA-keur com-keur vca keuring

Als u over het VA-Keur beschikt, bent u bevoegd om de jaarlijks verplichte veiligheidskeuringen voor machines en arbeidsmiddelen uit te voeren. Met dit keurmerk toont uw bedrijf aan dat de wettelijke eisen worden gehanteerd.

Subsidie Keurmeester opleiding

Voor het aanvragen van subsidie voor de KGM opleiding kunt u gebruik maken van verschillende subsidiemogelijkheden.

Incompany training

Wilt u een of meerdere Keurmeester opleidingen incompany volgen? Wij maken de opleidingen volledig op maat en stemmen deze af op uw wensen. Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Inschrijven

Inschrijven opleiding

Beschikbare startdata:

Direct contact

Team keurmeesteropleidingen