Opleidingen

Keurmeester Grootmaterieel

3 lesdagen
€ 675,-

In de KGM (Keurmeester Grootmaterieel) opleiding wordt u bijgeschoold met de aspecten van het keuren van groot materieel volgens de wettelijke eisen zoals opgenomen in de Arbowet en onderliggende besluiten en regelingen en de Wegenverkeerswet.

Praktische informatie

De duur van de KGM opleiding bedraagt 3 lesdagen. Per week verzorgen we één lesdag van iedere keurmeesteropleiding. De investering voor de driedaagse KGM opleiding bedraagt € 675,- per persoon exclusief btw. De investering voor de opfristraining bedraagt € 215,- per persoon exclusief btw.

Opfristraining

De duur van de opfristraining bedraagt 1 lesdag. De investering voor de opfristraining bedraagt € 215,- per persoon exclusief btw.
Inschrijven voor de Keurmeester Grootmaterieel opfristraining opleiding kan via VA-Keur.

Locatie

De Keurmeester Grootmaterieel opleiding wordt aangeboden in Dalfsen of Heukelum. Afhankelijk van de herkomstplaats van de meerderheid van de deelnemers wordt de locatie bekend gemaakt.

Voordelen VA-KeurVA-keur com-keur vca keuring

Als u over het VA-Keur beschikt, bent u bevoegd om de jaarlijks verplichte veiligheidskeuringen voor machines en arbeidsmiddelen uit te voeren. Met dit keurmerk toont uw bedrijf aan dat de wettelijke eisen worden gehanteerd.

Subsidie Keurmeester opleiding

Voor het aanvragen van subsidie voor de KLTP opleiding kunt u gebruik maken van verschillende subsidiemogelijkheden.

Incompany training

Wilt u een of meerdere Keurmeester opleidingen incompany volgen? Wij maken de opleidingen volledig op maat en stemmen deze af op uw wensen. Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Inschrijven

Inschrijven opleiding

Beschikbare startdata:

Direct contact

Team keurmeesteropleidingen