Opleidingen

Keurmeester Landbouw-, Tuin- en Parkmachines

3 lesdagen (+ 2 dagen KME)
€ 1.210,- (€ 715,- voor KLTP + € 495,- voor KME)

In de KLTP (Keurmeester Landbouw- Tuin- & Parkmachines) opleiding wordt u bijgeschoold t.b.v. de aspecten van het keuren van landbouw, tuin- en parkmachines volgens de wettelijke eisen zoals opgenomen in de Arbowet en onderliggende besluiten en regelingen en de Wegenverkeerswet.

Praktische informatie

De duur van de KLTP opleiding bedraagt 3 lesdagen. Per week verzorgen we één lesdag van iedere keurmeesteropleiding. De duur van de opfristraining bedraagt 1 lesdag.
De investering voor de driedaagse KLTP opleiding bedraagt € 715,- per persoon exclusief btw. De investering voor de opfristraining bedraagt € 240,- per persoon exclusief btw.

Let op: sinds september 2019 is het verplicht om als keurmeester naast deze 3-daagse opleiding de 2-daagse Keurmeester Elektro te volgen, tenzij deze KME (of voorheen 400V) al eerder gevolgd is. Indien eerder gevolgd, a.u.b. vermelden bij aanmelding.

Herinstructie

De duur van de opfristraining/herinstructie bedraagt 1 lesdag. De investering voor de herinstructie bedraagt € 240,- per persoon exclusief btw.
Inschrijven voor de Keurmeester LTP herinstructie opleiding kan via VA-Keur.

Locatie

De Keurmeester Landbouw- Tuin- & Parkmachines opleiding wordt aangeboden in Dalfsen of Heukelum. Afhankelijk van de herkomstplaats van de meerderheid van de deelnemers wordt de locatie bekend gemaakt.

Voordelen VA-KeurVA-keur com-keur vca keuring

Als u over het VA-Keur beschikt, bent u bevoegd om de jaarlijks verplichte veiligheidskeuringen voor machines en arbeidsmiddelen uit te voeren. Met dit keurmerk toont uw bedrijf aan dat de wettelijke eisen worden gehanteerd.

Subsidie Keurmeester opleiding

Voor het aanvragen van subsidie voor de KLTP opleiding kunt u gebruik maken van verschillende subsidiemogelijkheden.

Incompany training

Wilt u een of meerdere Keurmeester opleidingen incompany volgen? Wij maken de opleidingen volledig op maat en stemmen deze af op uw wensen. Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Inschrijven

Inschrijven opleiding

Beschikbare startdata:

Direct contact

Team keurmeesteropleidingen